To je to što me zanima!

Serumi za rast obrva: Formule za jači rast i čvrstoću dlake

Obrve su trenutno velika tema u svijetu kozmetike te, osim olovaka i sjenila, na tržište donose inovativne serume koji aktivnim sastojcima pojačavaju rast i čvrstoću dlake
Vidi originalni članak

Obrve licu daju okvir te ako su prerijetke ili neravnomjernog rasta, mogu narušiti sklad lica. Trenutno je hit prirodan izgled obrva u neutralnoj boji koja u pravilu prati nijansu kose. Poticaj rastu dlake obrve daju razni kokteli enzima, proteina i vitamina koje sadrže napredne formule za njegu obrva. Od prirodnih sastojaka, rast potiču ricinusovo ulje, maslinovo ulje te aloe vera.

1. RevitaLash serum za rast obrva

Biopeptin kompleks i Ginseng pomažu njegu, jačanje i rast obrva. Ove su biljke bogate antioksidansima i vitaminom B koji štiti i vitalizira. Prvi bi se rezultati trebali pojaviti nakon tri tjedna svakodnevnog korištenja.

Cijena: 819 kn, wow-junkie.com

2. Filorga Optim-Eyes serum

Formula obogaćena patentiranim kompleksima i proteinima sprječava rano ispadanja trepavica i obrva te pomaže rastu u duljinu i širinu.

Cijena: 394 kn, ljekarne

3. Sesderma Seslash serum

Serum je obogaćen aktivnim sastojcima koji prodiru u sam korijen dlake te potiču rast, a rezultati bi trebali biti vidljivi nakon 28 dana korištenja.

Cijena: 202 kn, notino.hr

4. Mala od lavande serum s uljem ricinusa

Serum je formuliran na bazi ulja ricinusa kojem podršku daju ekstrakt koprive poznat po poticanju rasta dlake te ekstrakt zelenog čaja koji je bogat pantenolom i pomaže kod njege i rasta trepavica i obrva.

Cijena: 39,90 kn, malaodlavande.com

5. Shiseido Serum Cils Volume

Jane Iredale PureLash® Lash Extender & Conditioner

Izvor: ESTETICA.hr https://estetica.hr/serumi-za-rast-obrva/

Shiseidov serum obogaćen je sastojkom L-argininom, aminokiselinom koja omogućava sintezu proteina i proizvodnju kolagena te time jača dlaku i potiče njezin rast.

6. Benefit Browvo hranjivi primer za obrve

Inovativni primer za obrve sadrži aktivne sastojke koji podržavaju veću gustoću obrva. Formula se nanosi na čiste i suhe trepavice, a aplikator dodatno masira područje i potiče cirkulaciju.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 09.03.2020.

    Teška glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare