To je to što me zanima!

Šest stupnjeva koji mogu zauvijek promijeniti svijet!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dokumentarac National Geographica otkrit će dramatične promjene koje će se dogoditi Zemlji ako prosječna temperatura poraste za samo 6°
Vidi originalni članak

Do 2100. bi godine prema mnogim znanstvenicima Zemljina prosječna temperatura mogla porasti za čak šest Celzijevih stupnjeva. National Geographic vas vodi na putovanje, stupanj po stupanj, i proučava što bi svaki - pa i kritični - stupanj mogao značiti za budućnost naših naroda i planeta.
Prvi put u Hrvatskoj, samo uz 24sata, nabavite fascinantni dokumentarac koji će vam širom otvoriti oči i učiniti vas svjesnima opasnosti koje vrebaju naš planet. Kroz moćne snimke, intimne profile i znanstveno potkrepljene činjenice ovaj će specijal pokazati kako globalno zatopljenje već sada utječe na australske grebene, islandska ledena polja i prašume Amazone. Otrežnjavajućim pogledom na svjetsku neutaživu glad za energijom film «Šest stupnjeva koji mogu promijeniti svijet» objašnjava što je stvarno, što je još kontroverza i kako postojeće tehnologije i rješenja mogu usporiti rast žive globalnog termometra. Sinkroniziran na hrvatski, ovaj zanimljivi dokumentarac zasigurno će vas zaintrigirati i navesti da i vi potražite načine na koje biste mogli zaustaviti ili barem usporiti nepovoljne promjene koje su neminovne ako se životni stil stanovnika planeta ne promijeni.
DVD s dokumentarnim filmom iz produkcije National Geograhica nabavite od srijede, 14. svibnja na svim kioscima. Samo uz 24sata ovaj film možete nabaviti po povoljnoj cijeni od 39,90 kn.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare