To je to što me zanima!

Setovi naušnica: Našli smo 10 kompleta, za manje od 90 kn

Sitne naušnice u malim setovima već neko vrijeme osvajaju svijet nakita i sve su zabavnije i zanimljivije. U high-street dućanima ima niz varijanti – od parova pa sve do desetak komada u kompletu.
Vidi originalni članak

Iako znaju imati totalno simpatične motive, sitne naušnice popularne su upravo radi tih majušnih dimenzija. Možemo ih mijenjati svaki dan i kombinirati neovisno o paru. Donosimo najzanimljivije setove za svaki dan, od sitnog minimalizma preko kristala do zanimljivog cvijeća.

Svijet bižuterije doslovno cvate, u ponudi je niz floralnih motiva, ali i imitiranje zlata i srebra. Iako je umjetni nakit sve kvalitetniji, ovakve sitne i jeftine uvijek se isplate jer ih je više u kompletu. Našli smo super setove za manje od 90 kuna.

Zlatna podloga odlično se slaže s imitacijom kristala u bojama, od zelene do ljubičaste. Inspiracija - kraljevska obitelj i njihov božanstveni nakit. Cijena: Asos, 89 kn.

Retro kombinacija pastelnih nijansi i zlatnih cvjetova jedva čeka neku kombinaciju kao što je večernja haljina, ali i hoodica u kombinaciji s trapericama Cijena: Reserved, 49,90 kn

Pankeri su voljeli ziherice, koje su uvijek bile i ostale zanimljivi i vrlo popularan detalj u svijetu maloga nakita. Cijena: Asos, 52 kn

Uho puno naušnica u prijedlogu H&M-a donosi slatke naušnice koje možete nositi u svim mogućim kombinacijama. Cijena: 79 kn.

Male i zelene, optočene umjetnim kristalima, prizivaju ženstvenost četrdesetih. Zabavno ih je nositi u kombinaciji s nekim drugim naušnicama. Cijena: Asos, 55 kn.

Ima tu svega: zlatne kuglice, kristali, biseri, mašne, cvijeće... Nema čega nema. Zato su sitne naušnice zabavnije od drugih. Cijena: H&M, 89 kn

Dinamičan izgled inspiriran je elegancijom i zlatom u kombinaciji s malim kristalima. Cijena: Reserved 39,90 kn.

Glamur kao iz Dinastije - idealno za party ili dan kad želite neki blještavi efekt oko lica. Cijena: Stradivarius, 49,90 kn

Zlatna pristaje svima: Privlači svjetlost, pa i lice bolje izgleda. U kombinaciji sa sitnim biserima, rezultat je retro elegancija.

Tu nema parova, sami ih slažete, po želji i raspoloženju. Uostalom, tko kaže da naušnice moraju biti jednake. Cijena: Stradivarius, 49,90 kn.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Judita👥 31.01.2020.

    Obožavam minđuše 😉rinčice, naušnice ☺i to mi fetiš.kupim u dm svaki mjesec druge...

  • 30.01.2020.

    Ma kojih 90 kn..ne kupujte to...eno na Aliju takvih za 10 kn....po ducanima papi lova

  • 30.01.2020.

    Kao i kod odjeće, i tu volim vintage i gothic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare