To je to što me zanima!

Široki rezanci s lisičarkama - lagano jelo gotovo za tren

Ovo jelo napravit ćete jako brzo te je idelano užurmani tjedni ritam u kojem ne ostaje puno vremena za kuhanje. Dodatnu aromu dat će mu parmezan koji dolazi na kraju
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 2 žlice ulja od sušenih rajčica
  • 300 g lisičarki
  • malo maslaca
  • 3 češnja češnjaka
  • peršin
  • 2 žlice svježeg timijana
  • sok pola limuna
  • 50 g parmezana
  • široki rezanci

Priprema:

Pirjajte krupno narezane gljive oko pet minuta, dok ispuste višak tekućine. U slanoj vodi skuhajte rezance prema uputama na pakiranju. Na ulju na kojem ste pirjali gljive sad popržite usitnjeni češnjak, pazite da vam ne zagori i dodajte gljive te primiješajte nasjeckano začinsko bilje i žlicu maslaca. U umak umiješajte kuhano tijesto i poslužite uz malo naribana parmezana.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SA-SU 23.02.2016.

    To sam ja danas jeo za prvi ručak, samo umjesto lisičarki su bili šampinjoni! :))

  • montello 22.02.2016.

    mljac

Komentiraj...
Vidi sve komentare