To je to što me zanima!

Sjajni ruž za punije usne, a mat ako ih želite vizualno smanjiti

Frosty ruž ističe bore oko usana, a s mat varijantom treba biti oprezan jer smanjuje usne, kremasti ruž se kombinira s olovkom, dok sjajni daju punoću i sjajni izgled
Vidi originalni članak

Hidratantni ruž ističe prirodnu boju usna. Može se koristiti umjesto balzama za usne jer je bogat vitaminom E i aloe verom pa hrani i njeguje, a odlična je zamjena za sve one koji vole prirodni izgled. Satenski ruž sličan je ružu sa svjetlucavim česticama, a jedina razlika jest da dodaje usnama boju. 

Kremasti ruž

Kremasti ruževi sadrže ulja i hidratiziraju usne, a stvaraju sjajan sloj. Prije samog nanošenja usne obrubite olovkom u istoj nijansi kao što je ruž i na taj ćete način postići uredan izgled. Naime, zbog svoje teksture, kremasti ruževi mogu izgledati kao da se razlijevaju. Najbolje ih je nanositi kistom jer tako možete kontrolirati količinu i intenzitet boje. Treba ga često popravljati jer učinak nije dugotrajan. 

Mat ruž

Mat ruževi su najčešće intenzivnih boja, ali bez imalo sjaja. Osim što vizualno smanjuju usne, oni i ih i isušuju pa zato prije samog nanošenje treba napraviti piling usna i odstraniti sve mrtve stanice kože te ih nahraniti. Mat ruževi, osobito tamne nijanse se najbolje kombiniraju uz nude look, a nanose se od sredine prema rubovima.  

Sjajni ruž

Sa starenjem usne se stanjuju, pa bi žene s godinama svoje mat ruževe trebale zamijeniti onim sjajnim. Sjajni ruževi usnama daju punoću i sjaj, a nježnije varijante su idealne za dan, dok su tamne i intenzivnije savršene za noćni look. Jednako kao i prije nanošenja mat ruža, usne treba pripremiti i za sjajne varijante. Naime, sva oštećenja pod sjajnim slojem će biti još vidljivija. 

Frosty ruževi

Iznimno popularni 80-ih godina, frosty ruževi vratili su se na velika vrata, a obožava ih odvažna Rihanna. Frosty ruževi pružaju ledeni izgled koji dodatno naglašavaju sjajne čestice. No s njim treba biti na oprezu jer isušuje usne i ističe sitne bore oko njih.   

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kaniža 23.07.2012.

    Neznam jesam li ja ćorava ili što ali Kim Kardashian mi je očajno ružna.

  • ZMIJA1 21.07.2012.

    i ja koristim mat ruževe da mi smanju usne;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare