To je to što me zanima!

Skoro 45% žena na godišnjem se upušta u seks bez zaštite

Velik broj žena za nesiguran seks krivi previše alkohola, a većini je neugodno spomenuti zaštitu što uvelike povećava rizik od spolno prenosivih bolesti
Vidi originalni članak

Svaka deseta žena priznaje da planira nesiguran seks na godišnjem odmoru, a takva je aktivnost najprimamljivija pripadnicama ljepšeg spola u dobi od 18. do 29. godina, utvrdila je studija britanskog portala DrFox.co.uk. 

Gotovo 45 posto žena na godišnjem odmoru ne razmišlja o sigurnom seks, već se upuštaju u seksualni odnos bez kondoma, piše handbag.com. Osim 20-godišnjakinja gotovo 13 posto žena starijih od 30. godina želi seks bez zaštite, ali upravo njih najviše "pokupi" spolno prenosive bolesti, potvrdila je studija. 

Žene za seks bez zaštite najčešće krive previše alkohola, a većini njih neugodno je spomenuti zaštitu. Tek pet posto njih priznaje da ne vole koristiti kondome. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • theBoss_1 24.02.2013.

    ehhh taj alkohol....

  • Faktor-S 08.07.2012.

    seksaju se prije braka? :)))))))))))))))))))))))))9

  • PayneIntheass 08.07.2012.

    za seks u guzu ne treba zastita, a to je ionak najbolji dio price, pa kad su pijane onda decki u guzu nek im mala place.. tak da im se plan ne ostvari 100 % neg' samo 50%.

Komentiraj...
Vidi sve komentare