To je to što me zanima!

Skoro se onesvijestila od cifre: 'Vaš sin je uništio moju torbu'

Dječaku je pozlilo tijekom leta i morao je povratiti. Tako je oštetio i skupu dizajnersku torbicu (7500 kn) putnice u blizini. Premda su torbu odmah oprali, vlasnica je tražila da joj plate novu
Vidi originalni članak

Jedna majka je objavila svoju dilemu na društvenim mrežama i izazvala pravu lavinu komentara. Njenom sinu je pozlilo tijekom dugog leta avionom. Morao je povratiti, a dio je završio i na dizajnerskoj torbici putnice koje je sjedila u blizini. Premda su torbu odmah oprali i nije bilo vidljivih tragova, njena vlasnica nije bila zadovoljna...

Vlasnica torbe je zahtijevala da joj majka plati 900 funti (cca 7500 kn), koliko je koštala njena Louis Vuitton torbica, jer je nepovratno uništena. Smatra da torbica nikad neće biti ista i da će se uvijek osjećati smrad, prenosi Daily Mail.

Majka kaže da su tijekom leta bile velike turbulencije i da je njenom sinu pozlilo zbog toga, na što on nije mogao utjecati. Sat nakon toga joj je prišla putnica i rekla: "Nadam se da je vašem sinu sad dobro, ali oštećena je i moja torba".

- Ispričali smo se, ali ona je rekla: "Ne razumijete, oštećena mi je torba, bila je veoma skupa, vaše osiguranje mora platiti čišćenje ili popravak" - ispričala je majka.

Torbu su očistili, ali nakon par dana obitelj je dobila e-mail od te žene koja je tvrdila da se još uvijek osjeća smrad i da ga se ne može riješiti te da moraju platiti novu torbu.

Mišljenja su podijeljena. Neki smatraju da žena pretjeruje i da, ako je imala novaca za tako skupu torbu, ima i za novu. Drugi pak smatraju da majka mora platiti jer je njen sin uništio tuđu stvar.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • micek0102 09.11.2016.

    Ručna prtljaga treba biti u pretincu iznad sjedala. Da je bila na svom mjestu do ovoga ne bi ni došlo. Uostalom torba je vjerovatno fejk, i sad si hoće kupit original... Ma platila bi joj nikad...

  • 07.11.2016.

    Teško mi je zamisliti situaciju u kojoj moje dijete povraća po tuđim stvarima. Kao prvo između te žene i djeteta koje povraća nalazila bih se ja! ili ako je dijete recimo u sredini onda je barem okrenuto prema meni tako da je ili LV torbica bila na neprimjerenom mjestu pa neka si gospođa drugi put pazi na nju ili gospa majka nije pazila na svoje dijete, pa neka plati (nije ni ona sirotinja koja se hrani u pučkoj kuhinji)

  • capo 07.11.2016.

    Ne znam čemu ovakav članak i čuđenje majke. Ako je torba oštećena, osiguranje će pokriti štetu, a ako nema osiguranja ide na sud i sud će odrediti kolika je šteta. To se tako radi u normalnim državama, a ne napadati nekoga tko ima za skupu torbu. Po 24sata bi sad valjda svi trebali pljuvati po nekome tko ima 7500 kn za torbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare