To je to što me zanima!

Skuhatćute otkriva nabolje recepte za novogodišnju noć!

Najpoznatiji gastromagazin u novom broju nudi recepte iz cijeloga svijeta. Iskoristite recepte slavnih kuhara kako biste bili zvijezda vaše novogodišnje večere.
Vidi originalni članak

Inspirirajte se mnogobrojnim receptima za svinjetinu kako biste u novoj 2014. privukli sreću i obilje, a divljenje izazovite slasticama obojenim na prirodan način, ponoćnom tortom sa sretnim orahom ili crvenim jabukama s kremom od vanilije i cimeta. 

U novom broju gastromagazina Skuhatćute otkrijte najbolje recepte za noć koju ćete dugo pamtiti. Želite li za stolom proputovati svijet, poslužite azijsku juhu, svinjetinu na španjolski ili kineske kolačiće s porukama. A ako želite proslaviti doček na tradicionalniji način, inspirirajte se receptima iz najstarije hrvatske kuharice koja upravo slavi 200. rođendan.  

Otkrijte novo ruho princes-okruglica u kombinaciji sa sirom, a čeka vas i mnoštvo ideja za najukusnije slane  kuglice koje možete poslužiti kao predjelo ili "finger food". Kako ne biste ostali žedni, uz nezaobilazan šampanjac poslužite liker od jaja iz kućne radinosti, a kako ni gosti ni vi ne biste ostali gladni, neka stol uvijek bude prepun grickalica i zalogajčića. Poslužite punjena jaja s vlascem, minitartove s rajčicama, rolice od špinata punjene dimljenom ribom i sirom ili paštetu od gljiva. Za egzotičniji okus nakon ponoći na jelovniku neka se nađe i slavljenički gazpacho koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca. 

Saznajte što sve možete pripremiti s đumbirom i pustite neka vas taj aromatični začin zagrije u zimskim danima. Njegov miris upotpunit će blagdanski doživljaj, a izvrsno se slaže i sa slanim i sa slatkim jelima. 

Naposljetku otkrijte što će najslavniji svjetski kuhari pripremiti za svečanu večeru u novogodišnjoj noći. Iskoristite recepte Guya Fierija, Jamiea Olivera, Gordona Ramsaya ili Nigelle Lawson te u novu godinu uđite kao kulinarska zvijezda.

Potražite novi broj Skuhatćute na kioscima u subotu uz 24sata za samo 1,99 kn i ne zaboravite poslati omiljene recepte s fotografijama jer najslasnije nagrađujemo! 


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare