Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Skuhatćute otkriva nabolje recepte za novogodišnju noć!

Skuhatćute otkriva nabolje recepte za novogodišnju noć!
1

Najpoznatiji gastromagazin u novom broju nudi recepte iz cijeloga svijeta. Iskoristite recepte slavnih kuhara kako biste bili zvijezda vaše novogodišnje večere.

VIDEO


Inspirirajte se mnogobrojnim receptima za svinjetinu kako biste u novoj 2014. privukli sreću i obilje, a divljenje izazovite slasticama obojenim na prirodan način, ponoćnom tortom sa sretnim orahom ili crvenim jabukama s kremom od vanilije i cimeta. 

U novom broju gastromagazina Skuhatćute otkrijte najbolje recepte za noć koju ćete dugo pamtiti. Želite li za stolom proputovati svijet, poslužite azijsku juhu, svinjetinu na španjolski ili kineske kolačiće s porukama. A ako želite proslaviti doček na tradicionalniji način, inspirirajte se receptima iz najstarije hrvatske kuharice koja upravo slavi 200. rođendan.  

Otkrijte novo ruho princes-okruglica u kombinaciji sa sirom, a čeka vas i mnoštvo ideja za najukusnije slane  kuglice koje možete poslužiti kao predjelo ili "finger food". Kako ne biste ostali žedni, uz nezaobilazan šampanjac poslužite liker od jaja iz kućne radinosti, a kako ni gosti ni vi ne biste ostali gladni, neka stol uvijek bude prepun grickalica i zalogajčića. Poslužite punjena jaja s vlascem, minitartove s rajčicama, rolice od špinata punjene dimljenom ribom i sirom ili paštetu od gljiva. Za egzotičniji okus nakon ponoći na jelovniku neka se nađe i slavljenički gazpacho koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca. 

Saznajte što sve možete pripremiti s đumbirom i pustite neka vas taj aromatični začin zagrije u zimskim danima. Njegov miris upotpunit će blagdanski doživljaj, a izvrsno se slaže i sa slanim i sa slatkim jelima. 

Naposljetku otkrijte što će najslavniji svjetski kuhari pripremiti za svečanu večeru u novogodišnjoj noći. Iskoristite recepte Guya Fierija, Jamiea Olivera, Gordona Ramsaya ili Nigelle Lawson te u novu godinu uđite kao kulinarska zvijezda.

Potražite novi broj Skuhatćute na kioscima u subotu uz 24sata za samo 1,99 kn i ne zaboravite poslati omiljene recepte s fotografijama jer najslasnije nagrađujemo! 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh