To je to što me zanima!

Slama srce - obiteljski portret s duhovima izgubljene djece

Portret prikazuje par koji drži sina u rukama i oko njih sjene petero djece koje su izgubili zbog spontanih pobačaja. Htjeli su sačuvati uspomenu na njih...
Vidi originalni članak

Obiteljski portret para koji u naručju drži sina, a pokraj njih su sjene petero djece koje su izgubili zbog spontanih pobačaja, dirnuo je srca mnogih ljudi i pokazuje koliko je ova obitelj patila, i još uvijek pati. Sliku je na svojoj Facebook stranici DMX Photography stavila fotografkinja uz objašnjenje da joj je došla draga prijateljica Kathryn s posebnim zahtjevom za obiteljski portret.

Kathryn i njen suprug htjeli su imati fotografiju na kojoj je prikazana njihova cijela obitelj od osam članova, kako bi zauvijek očuvali dragocjenu uspomenu na petero djece koje su izgubili. "Trebalo mi je par dana kako bih završila portret, ova slika mi je jako teško pala. Mogu samo probati zamisliti patnju kroz koju prolaze svaki dan. Srce mi se slomilo za nju i njenu obitelj", iskreno je napisala fotografkinja Deanndra M Xaynhachack. Više pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare