To je to što me zanima!

Slavna online adresa za vintage odjeću predstavlja A. McQueena

Posljednjih godina u online sferi jača scena adresa koje nude vintage robu prestižnih brendova te dopuštaju korisnicima da sami preprodaju odjeću, a jedan od najjačih je Versatile Collective
Vidi originalni članak

Modna kuća Alexander McQueen i Versatile Collective sklopili su zanimljiv posao, uskoro će se na toj online adresi, koja preprodaje staru robu, naći birane stvari jednog od najvećih britanskih modnih dizajnera.

Inicijativa dolazi u ime popularizacije vintage odjeće te će se na Versatileu naći birane kreacije McQueena, koje prodaju prvi vlasnici kreacija.

POGLEDAJTE VIDEO: Kreativan život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vintage odjeća postala je sve traženija, a osim običnih stvari, kupci retro stilova su u potrazi i za brendiranim stvarima po akcijskim cijenama.

JESEN 2021. Styling koji voli Generacija Z: Kombinacija grunge komada i odjeće koja ne definira spol

Pošto na online dućanima ima dosta kopija, odnosno novi vlasnik često ne može biti u potpunosti siguran da je stvar original, Versatile Collective ima posebne provjere, kako bi spriječili prodaju fejkova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LJEPOTICA 1 17.02.2021.

    Ma to je vrlo jednostavna filozofija:Riješimo se starih zaliha,moljci napadaju🦗🦗🦗.To se već radi godinama,ali vi ste bili prebahati,očito,Naomi neka bude PR!

Komentiraj...
Vidi sve komentare