To je to što me zanima!

Šminka iz vlastite radionice: Do savršene nijanse u trenu

Iskoristite staru šminku i uz malo vazelina napravite jedinstvene nijanse koje će savršeno odgovarati vašem tenu, a možete ih pokloniti i svojim prijateljicama
Vidi originalni članak

Ako sami radite šminku, možete biti sigurni u njezin sastav, a uz to možete napraviti boje koje će savršeno pristajati uz vaš ten. Zapitajte se samo koliko ste puta poželjeli da je ruž samo nijansu tamniji ili svjetliji, a sada i može biti. Za šminku iz kućne radinosti potrebne su vam prazne posudice, stara šminka i vazelin. 

  • Ako imate ruž, ali želite da bude sjajilo, pomiješajte ga s vazelinom. Za tamnije nijanse stavite više ruža, a za svjetlije manje. 
  • Napravite kremasto sjenilo uz pomoć ostataka starog sjenila u prahu i vazelina. Lako možete pomiješati nijanse za dnevni ili noćni look, a osim toga to je i odličan i kreativan poklon.
  • Svjetlucavi losion za tijelo napravite ćete tako da pomiješate puder u prahu s reflektirajućim česticama i vazelin, dok ćete jedinstveni losion za njegu tijela dobiti tako da pomiješate vazelin s nekoliko kapi svog omiljenog parfema. Nemojte koristiti parfeme s visokim postotkom alkohola jer će brzo ishlapiti.  
  • Ruž ili puder u prahu u nježno ružičastoj ili boji breskve pomiješajte s vazelinom i nanesite na jagodice za zdravi i sjajni izgled. 
Idi na 24sata

Komentari 1

  • drug Tito_1 08.01.2012.

    nije nešto....

Komentiraj...
Vidi sve komentare