To je to što me zanima!

Šminka je savršena na svakom tenu slijedite li pravila struke

Za svaku make up torbicu: Tuš u tamnoj boji kakaa dovoljno je raskošan na tamnoj koži, ali i dovoljno diskretan na svijetloj. Ruž boje fuksije osvježava dnevni makeup
Vidi originalni članak

Ako ne znate odabrati savršenu makeup kombinaciju prilagođenu tenu, odigrajte na sigurnu kartu i oboružajte se šminkom koja odgovara baš svakom tipu i boji kože. Ukratko, to su sve one nijanse koje sadrže neutralne, prigušene podtonove te su kremastih tekstura koje se lako miješaju.

Kombinirajte zlatno i ljubičasto sjenilo. Zlatno sjenilo u uglovima osvijetlit će oči, a ljubičasto odgovara svakom tenu jer nije niti prehladno niti pretoplo.

Usne definirajte ružičasto-smeđom olovkom. Uz tu nijansu usne neće izgledati umjetno, kao da su nacrtane. Ružičasto sjajilo za usne nije preupadljivo te se sjajno stapa sa svakom prirodnom nijansom usana i nadopunjuje ju.

Eyeliner u tamnoj boji kakaa dovoljno je raskošan i bogat da bude upečatljiv na tamnoj koži, ali i dovoljno diskretan da ne bude suviše napadan na svijetlom tenu.

Odaberite nježnoružičasto kremasto rumenilo, koje nije ni preružičasto ni precrveno. Ovisno o boji tena, možete ga nanositi u više slojeva.

Dva smjera šminkanja za istaknute obrve 

Jake obrve u stilu Scarlett Johansson okvir su lica. Potamnite ih te istaknite njihovu boju i teksturu smeđom maskarom. Najprije nanesite maskaru potezima četkice prema gore, a potom u smjeru rasta obrva, prema sljepoočnicama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ladym00 18.03.2013.

    ma najljepše je prirodno..malo tonirane kremice il pudera maskara i to je to,..a ne ove sve fasade što svakodnevno stvaljaju cure..katastrofa!!! i nabijem ja te sve slike poznatih koje su fotošopirane i na kojima uvijek izgledaju savršeno, a bez šminke i fotoshopa bože sačuvaj!!!!! :D

  • tomi07 14.03.2013.

    "ruž bije fuksije..." sta je ro "BIJA"?

  • sweetbee_1 14.03.2013.

    zatrpavaju nas sa "make up" člancima, žele li to oni nama reći da smo ružne bez šminke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare