To je to što me zanima!

Snimao ju termalnom kamerom dok doji: Jeste li uočili srce?

Usmjerio je kameru prema meni i zabilježio nevjerojatan trenutak u kojem se vidi toplina tamo kuda prolazi mlijeko, ispričala je Patrickova supruga Stephanie, a njegov je video na internetu brzo postao viralni hit
Vidi originalni članak

Patrick Tibbits je termalnom kamerom snimio emotivni kratki film u kojem se vidi toplina koja nastaje u prsima njegove žene Stephanie dok doji njihovu kćer Ellianu.

Patrick inače za posao koristi kameru koja bilježi toplinu, a za rođendan je dobio novu pa ju je isprobavao i snimao s njom sve što je vidio oko sebe.

- Usmjerio je kameru prema meni i zabilježio nevjerojatan trenutak u kojem se vidi toplina tamo kuda prolazi mlijeko - ispričala je Stephanie, a Patrickov je video na internetu brzo postao viralan. Na Facebooku, gdje je Patrick objavio svoj filmić, korisnici su napisali da je 'nevjerojatan i predivan', a jedan je napisao i da je 'mlijeko kao tekuća majčina ljubav'. 

- Tijekom dojenja temperatura grudiju može porasti za otprilike dva Celzijeva stupnja - objasnila je za Daily Mail konzultantica za dojenje Tera Kelley Hamann

ISPOVIJESTI ŽENA Izlaze sa mlađim muškarcima: Opisale iskustva, ali i strahove

Upozorila je i da tjelesna temperatura od  38.3°C ili više, skupa s dojkama koje su tople na dodir, može upućivati na mastitis ili upalu dojki koja se javlja za vrijeme dojenja, a koja ako se ne liječi, može dovesti do ozbiljne upale tkiva dojke kod koje je potrebna kirurška drenaža.

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ZGfloki 19.04.2019.

    znači, kada tata mamu....onda joj daje ''toplu muškarčevu ljubav'' hm....ok!

  • borg78 18.04.2019.

    Koji pacijenti ste vi koji svuda vidite simboliku!

  • 18.04.2019.

    Tko zna sta taj jos snima termalnom kamerom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare