To je to što me zanima!

Snimka: Brutalno je izvrijeđao majku koja je dojila u restoranu

Jessie Maher je mlada majka čiji video trenutno doseže sve veću gledanost. Snimila je muškarca koji ju je napao radi dojenja u javnosti. S gnušanjem je komentirao hranjenje bebe
Vidi originalni članak

Šokiranu majku Jessie Maher je verbalno napao muškarac u restoranu jer je - dojila. Nepoznati muškarac je upravo naručivao hranu kada je ugledao Jessie koja je dojila svoju jednomjesečnu bebu. Tražio je povrat novca za svoju hranu i nazvao je "j*** odvratnom" i "kurvom".

Žena je sve snimila i postavila video na Facebook. Društvene mreže su ubrzo reagirale i 73.000 ljudi je podijelilo video koji je već pregledalo 5.6 milijuna ljudi.

- Prije nego sam počela snimati, muškarac me pogledao i ljutito rekao: "Možeš li to raditi negdje drugo? To je j*** odvratno. Ti si odvratna." - rekla je Jessie.

- Svi su me došli braniti, i osoblje i drugi gosti. Tada sam tek upalila kameru. Rekao je još puno toga, ali sam bila u šoku pa se ne sjećam - dodala je.

- Ne trebaš se tresti. Ti hraniš svoje dijete. Ako mu smeta, neka okrene pogled. Dojenje je prekrasan trenutak - rekla je Jessie jedna od gošći restorana. 

Muškarca, koji ima četrdesetak godina i nosio je toga dana tenisice, jeans hlače i majicu Avon, nitko još nije prepoznao.

- Ne sramim se dojenja, to je prirodno. Želim se svima zahvaliti na potpori - izjavila je Jesse. 

Idi na 24sata

Komentari 349

  • Tikvane 21.06.2016.

    kad netko puši u restoranu ili u kafićui ja kao protumjeru polako i tiho prdim

  • 20.06.2016.

    Mani nije jasno što beba od mjesec dana ima raditi u restoranu, toj je još uvijek osjetljiv period i za majku i za bebu. Podržavam dojenje, to je naravno najzdravije za dijete, ali ipak ne na ovakvim javnim mjestima.

  • zinky 19.06.2016.

    ovo ni nije restoran kao restoran vec brza prehrana, sto je vjerojatno u sklopu shopping centra. zena je bila gladna i otisla nesto pojesti, beba je bila gladna, morala ju je nahraniti i dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare