To je to što me zanima!

Sofia Vergara i D&G u kampanji zajedno protiv korona virusa

Dizajnerski dvojac i jedan od najjačih brendova u svijetu mode donose kampanju koja će prikupljati sredstva za potrebe istraživanja korona virusa, a u centru priče je statement torbica
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Žena rekreira slavne Philip Treacy šešire za svoju - mačku

Dolce & Gabbana najavili su suradnju s Humanitas University, međunarodnom znanstvenom ustanovom u Milanu, čiji je rad posvećen zdravstvenoj djelatnosti. Nova kampanja slavi ljepote Italije i života, a u fokusu su prekrasna glumica Sofia Vergara i Dolce & Gabbana kreacija, statement torbica Devotion. Dio prodaje torbice namijenjen je istraživanju korona virusa, u međunarodnoj znanstvenoj ustanovi. 

LIMITIRANE EDICIJE Od Hermesa do Cartiera: 10 novih izdanja luksuznih satova

- Svijet se promijenio, nadamo se da će sve ovo voditi u neko novo rođenje, jer želimo nešto napraviti za buduće generacije te im omogućiti nova znanstvena otkrića - objavio je brend Dolce & Gabbana.

Dizajnerski dvojac bio je proaktivan od početka pandemije.

LUKSUZ I ELEGANCIJA Luksuzna tijara: Omiljeni detalj plemićkih dama za vjenčanje

- Zahvaljujući njihovim donacijama, tim vođen profesorom Alberto Mantovanijem na Humanitas University, u suradnji s virolozima na Università Vita-Salute San Raffaele, rade na velikom istraživanju koje promatra naše prirodne obrambene sisteme u odnosu na korona virus, za potrebe dijagnostike i terapije - izjavio je Roberto Cagliero, Director Fundraising of Humanitas, za Marie Claire.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Žena rekreira slavne Philip Treacy šešire za svoju - mačku

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare