To je to što me zanima!

Šok usred poroda: 'Ja imam trudove, a liječnica mi govori da se stišam, jako je bezobrazna'

Ova majka troje djece na TikToku ima gotovo 600.000 pratitelja pa su je oni utješili, a neki su joj čak predložili da se žali bolnici zbog tretmana koji je imala tijekom poroda
Vidi originalni članak

Došla sam u bolnicu sat vremena prije poroda i domah sam tražila vode jer sam bila vrlo žedna. Važno je ostati hidratiziran tijekom trudova. Čekala sam 20 minuta, možda čak i 30 i nisam dobila vodu, ispričala je Yasmyn Switzer na TikToku. Bilo je to, kaže, dok je rađala treću kći.

@yasmynswitzer Reply to @hannahcaric0 I think I’m done having kids but if I were to have more I’d love to try a home birth with a midwife and doula that I choose and trust. #ScreamItOut #birthstory #pregnant #laboranddelivery #labortrauma #naturalbirth ♬ original sound - Yasmyn Switzer

- Tamo su bile dvije sestre i mislim da je jedna bila nova. Ova prva ju je učila kako može znati koliko sam otvorena dok sam ja bila u trudovima. Bilo mi je nelagodno zbog toga jer nisam znala što se događa. Vodenjak mi je puknuo, mislim, nekih deset minuta prije nego sam rodila - nastavila je pa se prisjetila liječnice koja je tad ušla u rađaonicu.

- Tiskala sam i nisam bila tako glasna. Osluškivala sam svoje tijelo i tiskala kad je trebalo. Usred kontrakcije liječnica mi je rekla: 'Trebam da budeš tiha da čujem'. To je baš bilo bezobrazno. Izgubila sam koncentraciju na tiskanje, ali me jedna od sestara vratila. Govorila je da duboko dišem i tiskam. Uglavnom bila sam ljuta zbog cijelog tog iskustva - rekla je.

'VOLIM VELIKU OBITELJ' Ima 33 godine i 12 djece: 'Popiju mlijeka za 1400 kuna mjesečno'

Naravno, nije objasnila zašto joj je liječnica rekla da se stiša i što je to željela čuti.

Ipak, na TikToku ima gotovo 600.000 sljedbenika pa su je oni utješili, a neki su joj čak predložili da se žali bolnici zbog tretmana koji je imala tijekom poroda.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • patton 21.06.2022.

    Pao broj pratitelja,pa triba izventat nesto!! Bices toj ljecnici prva taj dan. Ajde bjezi.

  • Michelangelo 21.06.2022.

    Kada si doktor koji je dao zakletvu da će pomagati i dobiješ posao u bolnici ima da pomogneš ljudima koji trebaju takvu pomoć i da budeš susretljiv a ne bezobrazan i arogantan.Osim toga,plaćen si za to.Jedino ako si tamo prisilno...a to sigurno nisi.U ovom slučaju to znači pomoći ženi pri porodu,odraditi to što stručnije i brže na obostrano zadovoljstvo bez bezobrazluka...jedino ako si kupio diplomu i ne znaš odraditi kako treba pa ti svaki k... smeta.

  • Ivan111_1 21.06.2022.

    nije mi jasno zasto je morala objaviti sliku dok je gola? cilj je samo biti videna na internet, a bas si ruzna !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare