To je to što me zanima!

Spaja lica poznatih na fotkama: Prepoznajete li tko je u miksu?

Autoru fotografija, studentu iz Francuske, najdraža je ona na kojoj su spojena lica Natalie Portman i Lane Del Rey, jer se, kako kaže, u fotografiji istovremeno vide obje žene kojima se divi
Vidi originalni članak

Francuski student, poznat samo kao Morphy_me na Instagramu, spaja fotografije lica poznatih. Taj 25- godišnjak provodi sate da u jednu sliku spoji nekoliko lica poznatih ličnosti iz filma, sporta, glazbe i kraljevske obitelji. Između ostalog je u jedno spojio i lice Meghan Markle s licem vojvotkinje Kate Middleton, a jedno je lice napravio i od prinčeva Harryja i Williama.

Zbog ovog neobičnog hobija student sada ima nekoliko stotina tisuća pratitelja, među kojima su i neke zvijezde s čijim se fotografijama 'igra'. Licu legendarne Marilyn Monroe je pridružio lice američke kantautorice i pjevačice Lane Del Rey, a lice glumice i UN-ove ambasadorice Angeline Jolie je 'izmiješao' s profilom australskog top modela Mirande Kerr.

- Pomislio sam da bi bilo dobro s drugima podijeliti animacije koje radim, ali iznenadilo me koliko me ljudi zbog toga počelo pratiti na Instagramu - rekao je student koji stoji iza nicka Morphy_me. Ispričao je i da mu za jednu takvu fotografiju treba oko sat vremena, ali da ne želi otkriti kako ih točno radi.

Inače, njegova je najdraža fotografija miks profila Natalie Portman i Lane Del Rey, jer se, kako kaže, u fotografiji istovremeno vide obje žene kojima se divi.

KLEKNULA PRED MLADOŽENJU Obukla vjenčanicu pa bivšem upala na svadbu: 'Vrati mi se'

Zbog njegovih ga 'miješanja lica' na Instagramu prate i poznati kao što su Lily Collins, Mark Hamill, Gigi Hadid, Doutzen Kroes i Lily Aldridge. Sophie Turner i Joe Jonas.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Gledaj grb 11.04.2019.

    ja, ja i Irena!

  • 10.04.2019.

    ništa posebno

  • kajzer/soze/80🇷🇸 10.04.2019.

    Lako je to,nek proba spojiti lica Vupi Goldberg i Julije Roberts!Inače,od neponudjenih,možda bi najlakše spojio lica Scarlet Johanson i Charlyz Teron😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare