To je to što me zanima!

'Spašava me moj čudan mozak, pa mi užasi koje sam vidio rijetko ostaju u sjećanju...'

Najpoznatiji zagrebački vatrogasac i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Siniša Jembrih pričao nam je o zanimljivosti svog posla, ali i o speleologiji koja ga fascinira
Vidi originalni članak

Siniša Jembrih (48) iz Zagreba na čelu je najveće hrvatske vatrogasne postrojbe i s ponosom ističe kako u napredovanju nije preskakao stepenice te je prošao sve aspekte posla.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • problematik 21.05.2022.

    Gospodin Jembrih profesionalac od glave do pete a tko drugačije misli neka mu se javi radi hlađenja mozga,da bi mogao normalno razmišljati !

  • MirsadAjkić 21.05.2022.

    S gospodinom Jimbrihom je bilo kontakata  i mogu reći da u sebi ima sve ono što prvenstveno vatrogasnoj službi treba a uz to ima komunikativnost autoritet i pristup  s ljudima u struci  a izvan struke. Ponosan sam na takve ljude i čast mi je da sam nepuna četiri desetljeća odradio kao profesionalni vatrogasac i poruka svima mlađima naraštajima od struke i izvan struke ugledajte se na gospodina zapovjednika JVP Zagreb imat ćet što naućiti jer isti ima znanje karakter i autoritet. Želim puno dobrog zdravlja i uspjeha. 

  • 21.05.2022.

    Kakvi užasi, spašavanje mačke sa stabla :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare