To je to što me zanima!

Spavaća soba koja poziva na seks - i male izmjene čine puno

Ako ste jedan od brojnih parova koji ljubav najčešće vode u spavaćoj sobi, uredite ju po svome "guštu" uz nabavu seksi igračaka, svilenih plahti i malo preuređenja
Vidi originalni članak

Proljeće je doba u kojem je seksualni nagon svih životinja, pa tako i ljudi, na vrhuncu. Za oko 93 posto parova, spavaća sobe je glavno mjesto vodenja ljubavi, otkrilo je online istraživanje stranice TheNest.com. Za osam posto parova omiljeno je mjesto za seks dnevni boravak, sedam posto njih preferira kupaonicu i tuš, dok jedan posto parova voli ljubavne igrice preseliti u kuhinju.

Kako bi začinili svoj seksualni život, potrebno je uložiti malo truda u uređenje vaše spavaće sobe, budući da u njoj parovi ipak provode puno vremena. Zaputite se s partnerom u neki od seks shopova, a ako vam je neugodno, naručite proizvode preko interneta. Stvari koje vam ne trebaju, poput polica s knjigama koju ni ne dirate već vam samo skuplja prašinu, vaze i slike također, naprosto uklonite. Na taj ćete način dobiti više mjesta na kojem ćete moći ostaviti mirisne svjeće ili zrcalo koje vam može poslužiti u ljubavnim igricama.

Male preinake

Svilene plahte u živoj boji, bojanje zidova u omiljene nijense i prigušene lampe, mogu dočarati atmosferu koju želite postići. Ako vam krevet dugo škripi i razmišljali ste o nabavi novog, odaberite onaj s visokim uzglavljem na kojem ćete moći isprobati razne igrice vezanja s parnerom. 

Kutija za odrasle

Ako imate djecu koja s vama žive, nabavite kutiju u koju ćete moći zaključati nabavljene igračke, da se ne dovedete u neugodnu poziciju objašnjavajući djeci čemu to sve služi. Najvažnije kod kreiranja drugačije atmosfere u spavaćoj sobi je da taj prostor bude zabavan i krojen baš po vašem ukusu. U tu sobu ne nosite ništa što bi vam moglo odvlačiti pažnju ili stvarati napetosti, poput popisa za šoping, neplaćenih računa i rublja koje trebate izglačati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DA-POPIZDIŠ 06.04.2011.

    ma dajte molim vas,ne treba meni ništa.ja bih kraj svog muža mogla i na cesti spavat i bila bih sretna.nekom ni zlato ni svila nebi pomogli. zavisi kakav si i s kim si... a mašte ne nedostaje ni nakon 15 godina,zato što ima ljubavi-NEPROCJENJIVO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare