To je to što me zanima!

Specijaliteti iz woka, punjene pogače i smokve u Skuhatćute

U novom broju gastromagazina pronađite recepte za jela iz woka, iskoristite obilje rajčica za fine obroke te otkrijte tajnu najboljih domaćih štruca i pogača
Vidi originalni članak

Azijski wok posljednjih je godina sve popularniji - kuhanje u tavi s dubljim i zaobljenim dnom je brzo i slasno, ali i zdravo jer se koristi vrlo malo ulja. U woku pripremite meso ili morske plodove s mnoštvom povrća u raznim slatkim i ljutim umacima.

Inspirirajte se obiljem domaćih rajčica. Od umaka i juha do priloga i salata, od rajčica možete napraviti gotovo sve. Pecite ih u pećnici ili na roštilju, pržite, kuhajte i punite. Napravite sok i pinđur ili ih punite slaninom, kukuruzom i kozjim sirom. 

U specijalu vam donosimo 16 slasnih recepata s punjenim krušnim štrucama, pogačama i empanadama. Štruce nadijevajte šunkom, piletinom, povrćem te raznim vrstama sira. Svježe i suhe smokve bogate su vitaminima i mineralima te su sjajan dodatak slanim i slatkim jelima. Zasladite se pitom od smokava i oraha ili njima napunite pureća prsa. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.

Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sheeena 05.09.2014.

    Dosta mi je kuhanja,ali jela iz woka volim.Ajde nek i meni netko nešta skuha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare