Postala prva južnoafrička kuharica čija se serija emitirala u više od 90 zemalja u svijetu. Ljudima je približila južnoafričku kuhinju i njezine okuse te pokazala kako to pripremiti kod kuće
Ostatke kruha koji su ostali nakon blagdana možete pretvoriti u krušne mrvice koje se koriste za zgušnjavanje juha i umaka, pohanje mesa te za pripremu kobasica
Nakon blagdanskog pretjerivanja u hrani vrijeme je za laganiju prehranu. Najbolji izbor za to su fini i zdravi povrtni sokovi koji se jednostavno pripremaju
Meso pecite polako i malo dulje, a samo pred kraj zapecite. Punjenje povežite kockicama kruha namočenim u mlijeku, a napravite nadjev od slanine i voća
Tajna hrskave kožice i sočnog mesa je u polaganom pečenju, stoga spremate li za blagdane puricu, pecite je dulje no inače, na nižoj temperaturi i prije kraja zapecite
Najbolje je u posudu za punč staviti blok leda kako biste održali temperaturu, a možete ubaciti i komadiće zamrznutog voća koji će ujedno biti i ukras
U novom broju gastromagazina otkrivamo vam tajnu najsočnijeg pečenja, donosimo ideje za raskošne deserte te otkrivamo kako napraviti kućicu od medenjaka
Sudjelujte u nagradnom natječaju za 200. broj vašeg omiljenog gastro magazina i otkrijte najbolje recepte za puricu, macaronse, sočne nadjeve te odlične kolače
U novom broju najfinijeg magazina donosimo ideje za fine deserte s bananama, slasne recepte za punjenu tjesteninu te ideje za pripremu delicija od čvaraka
U novom broju najfinijeg magazina otkrijte tajnu pripreme slasnih delicija od liganja, ideje za pripremu delicija s jabukama te recepte za domaće energetske pločice
U novom broju gastromagazina donosimo ideje za miniposlastice, fine kremaste kolače te slasne punjene krumpire koji će vam svojim mirisom ispuniti studeni
Vrući napitak najukusniji je ako se priprema od čokolade s najmanje 50 posto kakaa, a bit će zdraviji zamijenite li šećer medom. Dodajte i prstohvat soli
Za zdravije krem-juhe vrhnje za kuhanje zamijenite pireom od povrća ili orašastih plodova, a za torte umjesto graham krekera upotrijebite usitnjene žitne pahuljice
I za preslani umak, premasnu juhu, prekuhanu tjesteninu ili zagoreno pečenje ima lijeka - poslužite se trikovima spretnih chefova i spasite ručak od katastrofe
U novom broju koji izlazi u subotu donosimo vam ideje za nadijevanje sezonskog povrća te vas vodimo na put oko svijeta uz varenike i sočne složence
Kako biste napravili brzi ručak ili večeru, poslužite se trikovima Rudolpha van Veena, Gordona Ramsaya... Naučite kako brzo oguliti bundevu ili začiniti maslac
Novi broj gastromagazina donosi vam ideje za pripremu finih jela od piletine i buče te slatke recepte za Noć vještica. Isprobajte tortice s piletinom i gljivama
Za sjajnu tortu u smjesu od čokolade ili kakaa dodajte nabubrenu želatinu ili kukuruzni sirup, dok će joj arome ruma, naranče ili vanilije pružiti divan miris
Novi broj gastromagazina donosi vam recepte za delicije od škampa i kozica, ideje za pripremu jela s mandarinama te savjete za pripremu domaćeg pesta
U novom broju gastromagazina otkrijte tajnu pripreme savršenoga kremastog umaka, isprobajte zdrave napitke od đumbira ili pak slasne delicije od jetrica
Iskoristi svoj Oranž