To je to što me zanima!

Splitski srednjoškolac poklonio 50 ruža ženama u svojoj školi

Srednjoškolac iz Splita je odlučio uljepšati Dan žena kolegicama i profesoricama u školi. Ustao se u 3 ujutro, otišao po ruže, očistio ih od trnja i umotao u celofan kako bi ih poklonio ženama koje ga okružuju
Vidi originalni članak

Mile Ivanković, učenik 3B razreda splitske Škole likovnih umjetnosti oduševio je svojim postupkom cijelu školu, a najviše njegove kolegice iz razreda i profesorice. Naime, Mile je za Dan žena kupio čak 50 ruža za pripadnice ljepšeg spola i podijelio ih djevojkama i profesoricama u školi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ustao je u tri sata ujutro i otišao na splitski pazar, kupio ruže, kući ih uz pomoć majke uredio, uklonio trnje, stavio mašnice na svaku od njih i donio ih u školu.

- Ideja mi je pala na pamet jer i živim s mamom i bakom, pa sam pomislio, zašto ne bih razveselio i žene u školi. A školu ionako doživljavam kao obitelj više nego kao samo školu. U početku sam želio da to bude anonimno, stavio sam ruže na školske klupe prije nastave. Ali ubrzo se doznalo, bilo je puno zahvaljivanja, drago mi je da sam ih usrećio - rekao nam je galantni Mile koji je oduševio svoje kolegice i profesorice.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • BogdanovićIvan Bogdanović 09.03.2019.

    Šmeker do ja..a! Svaka ti čast legendo, tako se to radi!!

  • 08.03.2019.

    danas sam i ja svim kolegicama u uredu donio ružu... :)

  • Bogs_1 08.03.2019.

    Bravo za majku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare