To je to što me zanima!

Sprej daje ravnomjernu preplanulu put bez mrlja

Jednostavni za nanošenje, ravnomjerna i brza učinka, sprejevi za samotamnjenje brzo “grabe” poklonike jer su pogodni i za kućno korištenje
Vidi originalni članak

Za razliku od kreme koju ćete nanositi od 30 do 60 minuta, a još pritom morati paziti da podjednako namažete cijelo tijelo, sprejem za samotamnjenje ravnomjerno raspoređenu preplanulu put postići ćete u svega nekoliko minuta. Sprejevi, kao i druga sredstva za samotamnjenje, sadrže aktivni sastojak DHA - šećer, koji u interakciji s kožom oksidira te joj daje tamnu boju. Osim što se brzo nanose, zdraviji su od prekomjernog izlaganja štetnom sunčevom UV zračenju. Pogodni su za kućno i profesionalno korištenje. Zato ako ne želite sami, uputite se u salon, gdje će sprej nanijeti kozmetičarka ili ćete ga “dobiti” u posebno dizajniranoj kabini.

Ako to radite kod kuće, budite oprezni. Prilikom nanošenja spreja njime ćete ispuniti cijelu prostoriju, što može izazvati teškoće disanja.

Depilaciju i piling obavite barem 24 sata prije sprejanja. Također, ne rabite ni parfem, dezodorans i šminku prije nanošenja spreja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 07.03.2008.

    Gluposti čemu ovakvi članci ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare