To je to što me zanima!

Spretni je suprug za samo 1200 kuna složio 'vanjsku kuhinju'

Izrada kuhinje koštala je samo 150 funti (oko 1,265 kn) materijala, a suprug je od opeke složio i krov koji elemente i roštilj čuva od kiše, napisala je žena
Vidi originalni članak

Britanka Kerry Lewis pohvalila se u Facebook grupi Extreme Budget DIY & Life Hacks kako joj je za vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa suprug složio vanjsku kuhinju s pećnicom za pizzu i roštiljem.

POGLEDAJTE VIDEO o robotu koji kuha umjesto vas:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kuhinja ih je, kaže, koštala samo 150 funti (oko 1,265 kn) materijala, budući da su peć i roštilj već imali. Rustikalna drvena kuhinja ima roštilj po sredini i peć za pizzu sa strane, dva kuhinjska ormarića, police, veliku površinu za pripremu hrane i krov koji elemente i roštilj čuva od kiše.

- Mali projekt mog muža za naš vrt koji je dovršio tijekom izolacije, sve je napravljeno od recikliranog čelika i drva - napisala je.

"Preko drva je nanio i zaštitni sloj, a na krov je dodao opeke. Ukupni trošak bez roštilja i peći za pizzu bio je oko 150 funti (1,265 kn)", dodala je, a DIY projekt je oduševio Facebook pratitelje. 

DOBAR TEK Za snagu i užitak: Tri recepta za ukusnu zobenu kašu za doručak

- I ja bi kuhinju u vrtu, nemojte objavljivati ​​ovakve stvari osim ako ćete mi iznajmiti vrt i kuhinju - napisao je netko u komentarima u kojima su svi uglavnom hvalili 'spretnog supruga'.

- Bravo za vašeg supruga, moj je meni napravio plastenik, sjajno je doma imati muškarca koji zna biti koristan - zaključila jr jedna pratiteljica.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare