To je to što me zanima!

Srdela je najjeftinija i najslađa 'sitnež', evo kako ove fine ribe možete pripremiti i na ražnju

Često nije tako, ali srdela bi trebala biti temelj naše gastronomije. Od davnina joj tepamo da je 'hraniteljica', da je othranila generacije otočana, a možete je vidjeti samo na ribarnicama
Vidi originalni članak

Nema te rive i na najmanjem uzmorskome mjestašcu, a da se na njoj nije ustobočio kakav riblji restoran, a pred njim hlađena "vitrina" s ribom. U njoj se obavezno kočopere sve odreda veći bokuni - orade, zubaci, lubini, kovači i svakojaka ostala kapitalna riblja blaga. Obavezni garnirung im je pokoji hlap, jastožić ili barem škamp.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare