To je to što me zanima!

Srebrna više nije rezervirana za posebne prilike - ide uz sve

Posebno se lijepo spaja s klasičnim traperom, sivom, voli crvenu, ali iznad svega ružičastu. Kada govorimo o modnim dodacima i nakitu, srebro također igra glavnu ulogu
Vidi originalni članak

One su kao Apple i Microsoft, Coca-Cola i Pepsi, u modi ih zovemo zlatna i srebrna. Vječno rivalstvo dviju metalik nijansi neće nikada prestati, ali ove sezone sve su oči uprte u - srebrnu. Srebrna nipošto više nije ostavljena samo za posebne prilike, partyje, svadbe i večernje izlaske, hrabro se nosi tijekom dana, kombinira se na na vunene pulovere i tenisice, koji je smiruju.

Posebno se lijepo spaja s klasičnim traperom, sivom, voli crvenu, ali iznad svega ružičastu, koja joj je najvjernija partnerica. Kada govorimo o modnim dodacima i nakitu, srebro također igra glavnu ulogu. Uz novi broj našega luksuznoga glossyja Budi.IN Chic dobivate srebrni privjesak u obliku srca, dar Chica i poznatoga hrvatskog lanca srebrnarnica Argentum.

Ovaj privjesak fantastično će se uklopiti u svaki styling, a za upečatljiv dojam preporučamo i nekoliko njih, ipak je prosinac i možemo si dati oduška u kićenju. U Chicu potražite ideje za kombiniranje, naše shopping liste pune su prijedloga za stylinge.

Tri para prijateljica, kreativki koje se bave uređenjem interijera, dekoracijama i hranom, samo za Chic napravile su svoje vizije Božića. U beauty rubrici donosimo opširan vodič za nabavu make-upa, koji će vam posebno dobro doći u prosincu. Imamo i pregled rublja, koje je sada posebno trendi. Chic potražite na svim kioscima za 25 kuna, dar je uključen u cijenu.

Majica, topshop.com, 197 kn

Maska za mobitel, bershka.com, 49,90 kn

Novčanik, bershka.com, 49,90 kn

Obruč za glavu, topshop.com, 125 kn

Idi na 24sata

Komentari 51

  • KaĿea 30.12.2016.

    Sve što imam od srebra na sebi nalazi se u ustima i vidi se jedino kad ih otvorim ili se smijem. Zato držim usta zatvorena.

  • aurea1 28.12.2016.

    nisam znala da se rajf zove obruc za glavu

  • Judita👥 28.12.2016.

    ah samo u ove dane:)kupila jednu majcu lani svjetleću , ok mi je bila zimi ali već u proljeće nije to to:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare