To je to što me zanima!

Stari autobus pretvorili u svoj dom - dosadio im život u gradu

Kupili su stari školski autobus od 12 metara, preuredili ga u svoj dom, ukrcali psa Rudija i krenuli u avanturu. Odlučili su putovati, a znatiželja ih je odvela na turu od Aljaske do Meksika
Vidi originalni članak

Selimi Taibi i njezinom dečku Felixu Starcku dosadio je život u Berlinu pa su odlučili drastično promijeniti svoj život.

Kupili su stari školski autobus, preuredili ga u svoj dom, ukrcali psa Rudija i krenuli u avanturu. Odlučili su putovati, a znatiželja ih je odvela čak na turu od Aljaske do Meksika.

Autobus dugačak skoro 12 metara pronašli su na internetu. Cijena mu je bila prihvatljiva - platili su ga oko 65.000 kuna. Sve u njemu su uredili sami ili uz pomoć svojih prijatelja. Savjete kako što napraviti tražili su i na internetu.

Trebalo im je 12 tjedana da ga kompletno završe. Obojali su ga izvana, a unutrašnjost su uredili toliko lijepo da izgleda kao pravi dom. Imaju sve što im je potrebno za život.

Krenuli su na put, ali morali su napraviti pauzu kada im se pas Rudi razbolio. Sada je dobro pa već smišljaju kamo će dalje. Više njihovih fotografija možete pronaći ćete na Facebooku.

Put od Aljaske do Meksika pretvorio se na kraju u snimanje dokumentarca "Expedition Happiness" koji će u inozemna kina doći 4. svibnja.

Pogledajte u videu kako su preuređivali autobus:

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • maxich 24.04.2017.

    ok, imaju para, mogućnosti, tko voli nek izvoli. ali zašto na skoro svakoj slici ženska ima duck face?

  • Mercedes s klasa 24.04.2017.

    Vozikati se okolo bez da išta radiš je utopija!!!

  • Gazda Ivica 23.04.2017.

    Pa i ja se vozim u Mercedesu i kao dom mi je he he ! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare