To je to što me zanima!

Stari bračni par proslavio 60. g. braka u vjenčanici i odijelu

Nikada ne odlazite na spavanje ljuti. Prijeđite preko toga i naučite opraštati, kaže baka Vivian Brown, a njezin veseli suprug dodaje da je uvijek važno i održavati dobar smisao za humor
Vidi originalni članak

George i Vivian Brown iz Južne Karoline, u SAD-u postali su prava internetska senzacija nakon što su za dijamantni pir snimili fotografije u svečanom odijelu i vjenčanici, piše Insider. 

Slikala ih je njihova unuka Abigail Lydick, koja je ujedno i profesionalna fotografkinja koja je odlučila razveseliti baku i djeda povodom njihovog dijamantnog pira, odnosno 60 godina braka. Sve se odvilo u New Jerseyju, kada su George i Vivian odlučili posjetiti unuku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Unuka je u jedan salon za vjenčanice poslala fotografiju bakine vjenčanice iz 1958. godine te zatražila krojačice da pokušaju pronaći što sličniji model. 

Veseli baka i djed, koji su se vjenčali nakon nekoliko mjeseci veze, bili su potpuno iznenađeni organiziranim fotografiranjem. Nakon zajedničkih šest desetljeća, četvero djece, 18 unuka i 19 praunuka, ipak imaju najbolji recept za zajednički život i ljubav koja traje. 

- Nikada ne odlazite na spavanje ljuti. Prijeđite preko toga i naučite opraštati - kaže baka Vivian, a njezin veseli suprug dodaje da je uvijek važno i održavati dobar smisao za humor. Tvrdi da nema ljutnje ako ne izostaje isprika i šale. 

Oboje kažu kako je važno da oba partnera daju 100 posto u odnos, a ne svaki 50 kako se inače kaže. 

- Htjela sam učiniti nešto lijepo za baku i djeda, s obzirom da su uspjeli provesti tolike godine zajedno i da su odlučili posjetiti mene i ostale rođake u New Jerseyu - kaže unuka Abigail. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MOC JE U ZNANJU 09.01.2020.

    Kada su partneri kompatibilni u vezi onda taj brak traje na radost oboje njih i njihove dece . :-))

  • 08.01.2020.

    Ona nježno naslanja svoju glavu na njegovo rame, a on ju nekako vragolasto gleda...Predivno.

  • Plavusa 13 Pink G 08.01.2020.

    Slatko i predivno. To je to, ono pravo, dvoje pametnih i mudrih ljudi koji znaju nesebicno zivjeti....ljubav. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare