To je to što me zanima!

Stari namještaj nemojte bacati: Prodajte ga, udomite ili uredite

Svoj stari komad namještaja oglasite na društvenim mrežama. Većinom ćete ga uspjeti udomiti, a napravite i vi isto. Udomite ili kupite stari komad namještaja, prenamijenite ga ili obnovite
Vidi originalni članak

U jednom trenutku života sigurno ste pogledali oko sebe s nezadovoljstvom i shvatili da ste okruženi starim namještajem kojeg više ne želite jer vam se više možda ne sviđa i više se ne uklapa u viziju života kakvu imate.

Ako ste odlučili da je vrijeme za promjene, nemojte ga bacati. 

ZELENA MEDALJA Nije teško: U pet koraka do zdravlja iz organskog vrta

Ako je stvar zasićenosti i želje za promjenom,  pokušajte vidjeti što se može učiniti kako bi izvukli još koju godinu iz tog komada. Obnovite svoj stari komad i udahnite mu novi život.

Čak devet milijuna tona namještaja završava na otpadu, pa, prije nego što kupite novi ormar, prošetajte po sajmu. Osobito ako ste ljubitelj vintage stvari.

Svoj stari komad namještaja također oglasite i darujte. Popričajte s prijateljima i rodbinom, oglasite da poklanjate svoj namještaj na društvenim mrežama i oboružajte se strpljenjem. Možda vam se javi netko kome treba baš taj komad namještaja. Većinom ćete ga uspjeti udomiti, a napravite i vi isto.

EKO SAVJET Za potpalu roštilja pazite na izbor ugljena - birajte 'zeleniji'

Udomite ili kupite stari komad namještaja i možda mu možete dati i novi sjaj ako ga prebojite. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare