To je to što me zanima!

Stavio seksistički post na fejs, mama mu se opasno naljutila

Muškarac koji je na Facebook postavio sliku prema kojoj se od muškarca očekuje sve, a za ženu je samo bitno da nije debela, razbijesnio je njegovu mamu
Vidi originalni članak

Nije uvijek pametno imati roditelje za prijatelje na Facebooku, osobito ako ste skloni objavljivanju stvari koje oni ne odobravaju - jer će se oni na roditeljski način obračunati s vama, a u ovoj verziji tako da svi to vide. To je iz prve ruke saznao muškarac koji je objavio fotografiju muškarca i žene prema kojoj se od pripadnika jačeg spola očekuju da budu u formi, imaju stabilan posao, mišiće, novac, budu čisti i uredni, lijepo odjeveni, mirišu dobro, budu dobar materijal za potencijalnog tatu, plaćaju na spojevima, budu samopouzdani i imaju lijepu frizuru. S druge strane, na ženama je samo da ne budu debele i samim time su već poželjne.

No, taj je post vidjela njegova mama, koja ga je bez razmišljanja. U seriji ljutitih objava mu je napisala:
Užasno sam ljuta na tebe sada. Izvoli to skinuti. O ovome ćemo razgovarati. Misliš da je to istina? Jesi li toliko sebičan ili toliko u zabludi da vjeruješ u ovo smeće?
Po ovim standardima sine, izgleda da ja nisam privlačna i ne radim za tebe niti jednu je*enu stvar!
Na tvom mjestu ne bih brinula o odgovorima drugih djevojaka ovdje. Evo ti prosvjetljenje od mene. A sliku zaslona sam si spremila za buduće gledanje i kao alat za učenje.
Tako ću to moći pokazati svakoj djevojci koju dovedeš doma. Za tvoj dan vjenčanja. Ovo će biti spominjano ZAUVIJEK.
Sigurna sam da će tvoj buduća trudna žena osjećati tvoju ljubav kad bude znala koliko je neprivlačna tijekom trudnoće.

Budalo. Otvoriš usta i d*ek izlazi van. Svatko tko je ovo lajkao bilo bi mu bolje da brzo to makne. Kako bi ti se svidjelo biti samac do kraja života jer si budala?
Ne sviđa ti se što ti pišem? Ne stvaljaj idiotizme, osobito one koje vrijeđaju žene i mene prozivaju kao nepoželjnu. Kao da se neću braniti. - napisala mu je.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • kung fu panda 03.04.2016.

    mama ne pušta sina da ima svoje mišljenje,po meni momak nije ništa loše rekao tako se danas u medijima predstavljaju spolovi

  • --- DAVOR --- 03.04.2016.

    Žene su za ravnopravnost spolova sve dotle dok su one "ravnopravnije" od muškaraca kao npr. kod dodjeljivanja roditeljstva u kojem 90% slučajeva djeca završe kod majke a ne čujem baš da se žene javljaju i kmeče na tu nepravdu o neravnopravnosti odnosno neobjektivnosti sudova koji donose takve odluke, meni je to licemjerno. Kao i ženska borba za slobodu ubijanja nerođene djece (ABORTUS) ma kako god to netko nazvao to nije ništa drugo nego UBOJSTVO. U tim slučajevima otac također kao da ne postoji, on je bio samo donator sperme i to na ugodan i nježan način i nakon toga nema pravo otvorit usta unatoč tome što je 50% gena njegovih.... Gdje god netko progovara o ravnopravnosti uvijek postoji licemjerje jer ona strana koja zagovara svoje stajalište neizbježno omalovažava a samim time ne priznaje prava one druge strane jer naše pravo nam je uvijek preće od tuđeg. Odgovor je jednostavan, samo budimo LJUDI pa če tada sve sjest po stvari prirode na svoje mjesto. EGOMANIJA je teška dijagnoza a u ovakvim primjerima je najizraženija.

  • bubica_7 03.04.2016.

    dobio je odlicnu lekciju,itekako ce odsad paziti sto pise

Komentiraj...
Vidi sve komentare