To je to što me zanima!

Štetne posljedice prečestog masturbiranja: Ima ih dosta...

Sastavni život seksualnog života je i masturbacija, ali ona ponekad može biti i dosta štetna. Ta zdrava navika se može pretvoriti u opasnu ovisnost
Vidi originalni članak

Kada se zdrava navika pretvara u opasnu ovisnost? Dan Drake, seksualni terapeut navodi nekoliko primjera kada previše masturbiranja može biti štetna pojava, piše Ordinacija.hr.

Vaš društveni i ljubavni život pati: Ovo se odnosi na situacije u kojima radije ostajete doma kako bi se zadovoljili nego otišli u kino s djevojkom ili utakmicu s prijateljima. Ako primijetite da vam se ovo sve češće događa, vrijeme je da mijenjate naviku jer bi mogla biti štetna.

Imate problema s ejakulacijom: Pojedini muškarci koriste stalno iste pokrete rukom za stimulaciju i postizanje orgazma, što u konačnici može rezultirati izostankom ejakulacije pri spolnom odnosu s partnericom. Događa li vam se to, riječ je o problemu koji zahtjeva rješenje.

VIše čitajte na Ordinacija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nickie 25.06.2015.

    Može se ozljediti zglob ako tehnika nije prava.

  • DmBendessi 25.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cicinko 25.06.2015.

    Pa kad dojadi onda promjenis ruku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare