To je to što me zanima!

Stilski nepogrešivi za ljeto - u maloj bijeloj cvjetnoj haljini

Ono što je mala crna haljina cijele godine, to je mala bijela haljina ljeti. A tome smo dodali i malo prigodnog cvijeća. Kombinirajte sa minimalističkim nakitom
Vidi originalni članak

Bijela haljina pravi je sinonim za dugo toplo ljeto, a kad se po njoj pospe malo cvijeća, dobiva se odjevni predmet koji svaku ženu pretvara u pravu romantičarku. Dizajneri jako dobro znaju da ovaj print lako ulazi pod kožu, pa rado u kolekcijama naprave po nekoliko modela. 

Predvodnici su svakako Dolce & Gabbana, koji ih godinama uspješno rade, Alberta Ferreti i Oscar de la Renta. No tu je i cijeli niz drugih poznatih imena. Kod nas pamtimo nekoliko izvrsnih haljina Aleksandre Dojčinović i eNVy rooma, a u ponudi ih imaju i Elfsi u aktualnoj kolekciji. Bijele cvjetne haljine malo je teže stilizirati nego one bez printa, koji pruža nešto veću slobodu. 

Kod cvjetnih savjetujemo minimalan nakit i ostale modne dodatke. Bilo bi idealno da se uz torbu i cipele zaustavite na tek jedan ili dva komada. Čini nam se kako su bijele cipele najbolji spoj, a i ostali accessoire najbolje držite unutar palete pastelnih nijansi. Kod ovog modela doista vrijedi - manje je više.

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake subote besplatno ekskluzivno uz 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • emma-123 28.08.2014.

    cvjetna ili prugasta, svejedno, bitno da dominira bijela boja

  • Bezobrazno zelene 28.08.2014.

    Sve je to lipo, sjajno i krasno ali ljetu je došao kraj, malo kasnite s vašim prijedlozima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare