To je to što me zanima!

Što će im medeki i lutke kad se igraju svežnjevima novčanica...

HVALE SE NA INSTAGRAMU Dok neki nemaju dovoljno da svojoj djeci kupe bilo kakvu igračku, bebe bogataša uživaju u takvom luksuzu koji je mnogima teško i zamisliti
Vidi originalni članak

Otkad je nastao pojam "Bogata djeca Instagrama" svi koji vole javno dokumentirati svoj luksuzni privatni život, avione i satove se smatraju članovima tog ekskluzivnog kluba, piše Daily Mail

Bogati roditelji diljem svijeta ponosno na Instagramu dijele fotografije povlaštenog životnog stila svoje djece, dodajući fotografije dizajnerske odjeće, putovanja i gomile novčanica s kojima se njihova djeca igraju.

Jedan sretan dječačić čak ima i i svoju mini verziju maminog i tatinog Mercedesa G klase koji košta milijun i sto tisuća kuna.

Drugi, malo veći dječak, je objasnio svojim pratiteljima da je jako zaposlen jer se sprema helikopterom otići iz Monaca.

A jedna mama, inače bankarica, je fotografirala svoju malu djevojčicu na doručku u luksuznom hotelu u Dubaiju te stavila opis: "Ona zna da da njezina mamica ima sve... I ponosna je na to."

Beba od milijardu dolara.

I ovaj korisnik Instagrama je osjetio potrebu da svima pokaže kako je njegova beba sretna i bogata.

A neki su rođeni sretniji od drugih, piše u opisu fotografije dječaka za volanom nove jahte. 

Ovaj par roditelja jako voli pokazivati luksuzni život svoje djece. Sin ispred ulaza u Guccijevu trgovinu i kći s kupljenom torbicom.

VIDI OVO: Što ti se dogodi ako se ne tuširaš

Kći agentice na burzi živi lagodan život. 

RAZVOJ SJEĆANJA To sam ja? Djeca tek s godinu dana zapamte kako izgledaju

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o spermi.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Maeis 04.06.2018.

    Meni je ovo vise zalosno nego wow jer vecina takve djece odrastu u problematicne osobe od svog tog bljestavila oko njih oni su u vecini slucajeva usamljeni i prepusteni dadiljama i osoblju kuce i pate jer nema mame i tate blizu a vi ih slikate i saljete sliku lazne srece onu bebicu mama sigurno nece dojit da ne bi poslije morala na estetsku kirurgiju da si korigira dojke onog djecaka muci sto njegov tata nema vremena da zaigra s njim kosarku ili sto vec...mislim novas ne znaci srecu neciju moze ti omoguciti sve ali srecu ne. I vama kao medijima ocito to nije jasno ali i vi ste neciji pijuni koji takve gluposti morate pisat vjerujte mi u RH imate mnogo obitelji o kojima morate vise pisati.

  • nada m 31.05.2018.

    Ovo me podsjetilo na onaj film gdje se bogati dječak htio igrati sa siromašnom djecom. Pa je batler obećao platiti djeci ukoliko bi došli njemu na igru.

  • 31.05.2018.

    došla takva vremena nažalost..

Komentiraj...
Vidi sve komentare