To je to što me zanima!

Što kažete, hoće li cipele koje otkrivaju palac biti top ili flop?

Nove cipele francuskog dizajnera Y/Project-a iz kojih viri samo palac, podjelile su zaljubljenike u modu. Prodaju se po cijeni od 6.500 kuna, a neki su ih prozvali ' devinim kopitima'
Vidi originalni članak

Nožni prsti, a posebno palac, i nisu baš nešto što ljudi žele stavljati u centar pažnje. No, tome će možda doći kraj s obzirom na to kakve štikle su nedavno zaokupile pažnju javnosti.

Radi se o 'štiklama s otvorenim nožnim palcima', novonastalom trendu koji se počeo kretati modnim pistama. Naziv ovih štikli je osmislio Refinery29, a odnosi se na standardni par potpetica, koji je zatvoren, a iz njih viri samo nožni palac.

Par ovih cipela viđen je na pisti, zauzevši središnje mjesto u proljetno-ljetnoj kolekciji dizajnera Y Projekta. Francuska tvrtka prodaje ovaj dizajn na stranici Stylebop za nevjerojatnih 6.500 kuna.

TKO SE USUDI? Novi trend: Nosi se topić koji više otkriva, nego što pokriva

Prodavač ovih štikli tvrdi da su vrlo ženstvene i veoma modno osviještene. Francuska marka poznata je po zanimljivim dizajnima,a prošle godine je kreirala i traper donje rublje.

Kupci su cipele prozvali 'devinim kopitima' te najružnijim cipelama koje su ikada vidjeli, a uspoređivali su ih i sa 'svinjskim nogicama'. Štikle, koje su dio nove kolekcije iz obuće Maison Margiela, a dizajnirao ih je John Galliano, prodavale su se u Selfridgesu, a trgovina je podijelila fotografiju na svojoj Facebook stranici.

 

Nazvane po pustinjskoj životinji zbog svojeg izuzetno lošeg izgleda, trgovina je također u opis fotografije štikli stavila devu, i istovremeno pitala ljude za mišljenje o ovom neobičnom paru cipela.

Kupci se nisu suzdržavali, komentirajući kako su ove cipele od 6.500 kuna 'najružniji par cipela koji je ikad kreiran', piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 02.10.2019.

    Neobične,ali treba ih obuti...pronosati. 😁👏🏻

  • 31.08.2019.

    Rađe bosa nego takve cipele na nogama..

  • _Varešak_ 31.08.2019.

    Ružne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare