To je to što me zanima!

Što profilna slika govori: Jesi li romantik, narcis, umjetnik...

Profilne slike na društvenim mrežama o nama otkrivaju mnoge stvari, a da toga nismo ni svjesni - od stila života, statusa veze, samopouzdanja, kreativnosti
Vidi originalni članak

Postoje stvari o vašem životnom stilu koje ne želite podijeliti s javnošću, a one su vrlo očite iz određenih fotografija. To može biti pozitivno, ali i negativno. Primjerice, vaša profilka može otkriti kako ste osoba koja voli tulumariti ili pak ste više smirena osoba kojoj su druge stvari bitnije. Prije nego stavite određenu fotografiju na društvene mreže, razmislite o tome kakav dojam ona odaje o vama. 

Osim toga, profilna slika može otkriti vašu razinu samopouzdanja - namješteni selfie odaje narcisa, pognuta glava i udaljenost od kamere sramežljivost, no i slike će drugima otkriti status vaše veze, koji su vam osobni interesi, pa čak i jeste li umjetnička duša. 

Više o temi pročitajte na Žena.hr.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • otilliaOS33 20.11.2014.

    nemam ni ovdje profilnu sliku, nemam ni facebook, bitno mi je što misle ljudi koje poznajem i susrećem svakodnevno, znači moji prijatelji, a za neke imaginarne osobe............baš me briga što misle.

  • zvižde za mnom jer sam šepava 08.11.2014.

    navek stramežljiva, i skriva pogled :))

  • user_382438 08.11.2014.

    Moja govori da nisam u trendu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare