To je to što me zanima!

Što romanse Seksa&grada govore o vašim emocijama

Svaki Carrien dečko imao je “ono nešto” što ju je privuklo, ali i razočaralo. Iako život nije film, i s platna se može naučiti pokoja ljubavna lekcija
Vidi originalni članak

Faca u spavaćoj sobi, Aidan kao spas u emocionalnoj krizi, Berger za injekciju intelektualnih razgovora i smijeha, a Petrovsky za šepurenje u večernjoj haljini i odlazak na operu..., svaki Carrien dečko imao je “ono nešto” zbog čega ju je privukao, ali i razočarao. Iako život nije film, i s platna se može ponešto naučiti. Primjerice, da u potrazi za gospodinom savršenim djevojke često zaglibe s pogrešnim. Razmislite privlače li vas superiorni, alfa-mužjaci zbog kojih ćete patiti kao što je Carrie zbog Face ili padate na osjećajne muškarce u stilu Aidana koji će prosipati dušu, ali neće dobiti ni upola koliko su zaslužili. Hoćete li se osloniti na laskavca koji će vas uveseljavati, ali i dati petama vjetra jer se ne može nositi s vašim uspjehom (kao što je učinio Berger) - ili će vas osvojiti strani naglasak (kao što je Carrie “pala” na Petrovskog)? Novi ljubavni zapleti u drugom nastavku “Seksa i grada” donose i nove životne lekcije.

Ne završavaju sve bajke sretno
On je alfa, macho, bogat i samopouzdan zaštitnik, a vi ste njegova djevojčica koja se s njim osjeća kao na vrhu svijeta. Naravno, ako je u blizini (bilo u mislima ili fizički). Uživate li u igri mačke i miša te u tome da se ponekad osjećate kao da se gušite, razmislite isplati li se sve to zbog jednog Face.

Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš
Oni su zabavni i govore ono što želite čuti. No dugogodišnji staž u neuspjelim vezama s nestabilnim zabavljačima može upućivati na manjak samopouzdanja. Ne tražite optimizam u drugima nego ga izgradite.

Alex Petrovsky nije “lijek” za neodlučne

Spotaknete li se uvijek na egzotični naglasak ili ste fascinirani nekim koga uopće ne možete dokučiti, razmislite jeste li se spremni vezati. Ili upadate iz jedne u drugu nemoguću vezu samo zato što niste spremni ostati?

Ženska “faca” ne zna što joj treba
Pristojni, odgovorni i tihi muškarci kao što je Aidan odlični su tješitelji, ali samo ako dijelite ciljeve i vrijednosti. Ako ste samo u prolazu i odlučili ste se utješiti prvom nježnom dušom, razmislite znate li prekidate li zato što zapravo ne znate što želite.

riješite test i saznajte koji ste lik iz "Seksa i grada"

Idi na 24sata

Komentari 1

  • maga44 28.05.2010.

    Odlicna stvar. A ima jos nesto. zaradazazivot.ws je zaista super, pruza puno toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare