To je to što me zanima!

Što se nosi u dnevnom boravku sad svi plasiraju na svoj TikTok

U doba društvene izoliranosti, TikTok postaje relevantno mjesto za plasiranje modnih trendova, a svi se, naravno, baziraju na cool odjeći u kojoj se može plesati, skakati i dobro zabavljati
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Slavna Fendi Baguette torbica dobila je i vlastiti parfem

Street-style se preselio u dnevni boravak, gdje se ovih dana furaju hoodice ludih boja, traperice s rupama, trenirke koje izgledaju kao da smo ih sami obojili, tye dye šarenilo, ogromne veste i slične cool stvari. Ples, pokret i općenito zezancija važan su element društvene mreže koja poziva na akciju, pa su i takvi i trendovi koji se ovih dana tamo najviše vrte, objavio je Whowhatwear.

@addisonre

 

♬ Outta there by moe dance by jeanvictorm - jeanvictorm

Hoodie kao važan dio urbane formule dolazi u snažnim tonovima jer se tako bolje vidi i ističe na snimci, a najpopularnije su neon nijanse, od roze do žute i zelene.

NOSI SE POSTELJINA I Dean Kotiga ga nosi: Jastuk kao haljina za izolacijski chic

Tye dye nijanse, specifične za hipi kulturu i kućnu radinost, krase majice i prevelike tunike u tonovima pastela i zalaska sunca. Ovaj dezen može se napraviti i kod kuće, no treba imati boju za tekstil. Motiv je vrlo jednostavno napraviti - majicu treba zamotati ili zapetljati, kako bi se najviše obojio dio koji nije u čvoru. Na taj način nastaju razni neočekivani uzroci.

@charlidamelio

 

♬ Cannibal X Whats My Name X Savage - rapidsongs

Cure na TikToku često nose i poderane traperice, ili su ih same sredile u dosadi, ili nose svoje omiljene komade, nadajući se da će se uskoro život vratiti u normalu.

STYLISH NA KAUČU Mikro trend za doma: Dnevne haljine udobne poput spavaćice

Kratki top sve je popularniji s dolaskom toplijeg vremena. Ove majice bile su hit i prošlo proljeće, a njihova se modna priča očito nastavlja i ove godine.

@zoifishh

THANK YOU SO MUCH FOR 1 MIL FOLLOWERS AND 10 MIL LIKES I LOVE YOU GUYS THIS IS CRAZY AHH🥺❤️❤️ (dc: @keke.janajah)

♬ Savage - Megan Thee Stallion

Ogromna vesta može poslužiti kao haljina ili tunika, možete je ukrasiti remenom, mašnom, maramom oko struka ili velikom ogrlicom. Kombinacije su raznolike te sve zajedno podižu raspoloženje i pozivaju na ples. Tu su, naravno, i nezaobilazne tajice, koje cure nose na veste, hoodice i razvučene šarene majice.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Slavna Fendi Baguette torbica dobila je i vlastiti parfem

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lola. 11.04.2020.

    Ono što i do sad, tajice ili trenerka i pamučna maja :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare