To je to što me zanima!

Što se sve može očistiti u samo tridesetak sekundi

Za pola minute možete obrisati prašinu s TV-a ili prozorske daske, istresti otirač za obuću, spriječiti začepljenje odvoda ili neutralizirati miris smeća
Vidi originalni članak

Pošpricajte zrcalo s malo octa i zatim ga istrljajte novinskim papirom. Za taj vam zadatak treba manje od minute, a na zrcalu neće ostati nijedna mrlja. Pola minute treba vam i da papirnatim ručnikom ili krpom od mikrofibre prebrišete televizor. Prašina se uvijek skupi i iznad vrata, na prozorskoj dasci ili na okvirima slika, a ta se mjesta obično previde kod redovitoga “velikog” čišćenja. Nekoliko trenutaka trebat će vam i da pospete smeće u kanti s malo sode bikarbone i kuhinjom se neće više širiti neugodni mirisi. Soda bikarbona spriječit će i začepljenje odvoda. Pomiješajte je s octom i vrućom vodom te izlijte u odvod umivaonika i sudopera. U samo pola minute možete istresti otirač za obuću ili maramicama za dezinfekciju prebrisati radne površine u kuhinji.

>>> Nakon pripreme jela prebrišite spužvom vrata kuhinjskih elemenata ispod sudopera, hladnjak i štednjak, osobito ako se po njima nešto prosulo.

>>> Vlažnom krpom povremeno prebrišite telefon, daljinski za TV i DVD, ručke na vratima i kuhinjskim elementima te prekidače za svjetlo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 10.01.2008.

    Za koliko se može počistiti hrvatski sabor ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare