To je to što me zanima!

Stručnjak za veze: Evo kako biti potpuno neodoljiv muškarcima

Ponekad žene žele biti ono što misle da muškarci žele, no to može imati suprotan učinak. Stidljivo gledanje u oči, odvažan kontakt očima ili čak samo prilaženje i razgovor s njim, sve to funkcionira
Vidi originalni članak

Samopouzdanje je apsolutno nevjerojatna i neophodna stvar. Treba uvijek raditi ono što vam najviše odgovara. No, također želja mnogih dama je da su poželjne i privlačne pripadnicima suprotnog spola.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Evo kako muškarcima biti potpuno neodoljiva, prema stručnjaku za ljubav i veze Huntu Ethridgeu:

JESTE LI ZNALI? Čak 70 posto žena želi da im partner ovo radi tijekom seksa

1. Budite vjerne onome što jeste

Ponekad žene žele biti ono što misle da muškarci priželjkuju, a to može imati potpuno suprotan učinak. Ne pokušavajte biti ono što mislite da muškarci žele. Kao prvo, vjerojatno ste u krivu. I drugo, nije autentično i može se vidjeti. Netko vas želi takve kakve jeste. Što se više skrivate i pretvarate, to im je teže pronaći vas. Ako se ne mogu nositi s vama, naravno, unutar razumnih granica, onda oni nisu ti na koje bi trebale trošiti vrijeme. 

2. Pokažite interes, ali ga natjerajte da 'radi'

Svi više cijene ono što zarade od onoga što im je poklonjeno. Dakle, kada za nešto morate raditi, to automatski postaje vrjednije. Međutim, mnogi muškarci su sramežljivi zbog svih odbijanja koja se zbrajaju. Čak i najuspješniji tip ima više neuspjeha nego uspjeha. Stoga ste apsolutno ohrabreni da dečku date do znanja da vam se sviđa i da neće biti odbijen.

EKSPLOZIJA UŽITKA Otkrilo 500 žena: Evo koje ih poze najčešće vode do vrhunca

Stidljivo gledanje u oči, odvažan kontakt očima ili čak samo prilaženje i razgovor s njim, sve to funkcionira. Ali nemojte mu previše olakšavati. Mora pokazati da je voljan raditi za vas. Neka zna da vam može prići, ali da i dalje mora raditi na vašoj pažnji. 

3. Iskoristite svoju ženstvenost

Ovo je ponekad teško za moćne žene. Međutim, postoje muške energije i ženske energije. Najbolji pojedinci imaju dobru kombinaciju jednog i drugog. Ali mnoge moćne žene pokušavaju koristiti ono što im je u profesionalnom smislu uspjelo u njihovim romantičnim životima, ali to jednostavno ne funkcionira dobro. Na primjer, agresivnost, snažan stisak ruke, kompetitivnost i drskost su muške osobine. One rade sjajno u sobi za sastanke, ali ne toliko na spoju. Muškarac ne želi izlaziti s poslovnom ženom, on želi izlaziti sa ženom koja je također uspješna u poslu. To je mala, ali vitalna razlika.

Umjesto toga, na spojevima pokažite osjetljivost, suosjećanje, elokvenciju i brižnost. Ovo su osobine koje muškarci vole kod žena i to je odličan način da naučite kako biti neodoljive muškarcima, donosi YourTango.

ŠTO ON ZAPRAVO OSJEĆA? Otkrijte što o muškarcu govori njegova najdraža poza u seksu

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Samuro 04.07.2023.

    Kad sam pročitao naslov pomislio sam je da je to savjet za gay muškarce. Pretpostavljam da je autorica mislila ''kako biti neodoljivA muškarcima''.

  • Provokator_zg_švica 03.07.2023.

    Stručnjak za ljubav....kaj sve ne budu izmislili....stručan ko ministar koji 15 minuta čeka zeleno na semaforu...

  • daleko najjaci 03.07.2023.

    Najvaznija stvar,biti ono sto jesi! A danas je to tesko za mnoge :))) Fejk kultura uzela maha :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare