To je to što me zanima!

Stručnjakinja za seks: Ovo tri poze će najviše razočarati žene

Neke poze u seksu su previše 'razvikane', a nikako ne zaslužuju da se o njima toliko priča. Stručnjakinja za veze i seks iz Amerike otkrila je koje su tri poze najgore za žene
Vidi originalni članak

Dr. Emily Morse (50) iz Michigana, na Instagramu je podijelila tri poze za koje ona misli da su puno gore nego što se o njima govori - pogotovo za žene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Postoje neke aktivnosti u seksu koje zvuče puno zabavnije nego što to uistinu jesu. Naravno, u porno filmovima možda izgledaju dobro, ali u stvarnom životu to nikako nije slučaj. Dobar seks je onaj u kojem se osjećate dobro, a ne samo onaj koji izgleda dobro. Seks scenariji koji djeluju zabavno u teoriji, ali u praksi su grozni, pogotovo za žene su: seks pod tušem, poza 69 i obrnuta kaubojka - rekla je Morse.

Svoje pratitelje pitala je slažu li se s njezinim mišljenjem i postoje li još neke aktivnosti u seksu koje bi dodali na popis.

Neki su komentirali kako je i seks na plaži prilično grozan, dok su neki isto rekli i za seks u bazenu ili jacuzziju. Jedan je dodao da mu je najgore kada netko želi mijenjati poze svakih 10 sekundi.

Ipak, bilo je i onih žena koje se nikako nisu složile s Emily.

- Meni je obrnuta kaubojka odlična - komentirala je jedna pozu u kojoj žena sjedi na muškarcu okrenuta mu leđima, a druga je dodala da voli i pozu 69, kada par leži jedno na drugom i uzajamno se oralno zadovoljavaju, ali i seks pod tušem, ako ima dovoljno mjesta, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 01.04.2021.

    Baš me briga šta će nju razočarati....

  • 22.03.2021.

    Volim koje vole jahati.

  • ivan alvađ 20.03.2021.

    sve je to prirodno i normalno i kad je čovjek mlad ljubav je slijepa i rade se kojekakve nepodopštine ,a kada ostarite to vamje samo za ispunjenje svete zadaće postojanja na ovome svijetu održavanje vrste da se iza sebe ostavi potomstvo i možeš mirne duše svetom petru na račun

Komentiraj...
Vidi sve komentare