To je to što me zanima!

Studija otkrila: Evo kako točno izgledaju idealne ženske grudi

Anketnoj skupini od 1021 sudionika (52 posto su bile žene) prikazane su dvodimenzionalne fotografije grudi te je od njih zatraženo da procijene njihovu privlačnost
Vidi originalni članak

Studija objavljena u časopisu Plastic and Reconstructive Surgery — Global Open proučavala je što to grudi čini idealnima po veličini, ali i općenito po proporcijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Otišla na smanjenje grudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako su istraživači sa Sveučilišta u New Yorku otkrili da su grudi umjerene veličine s većim volumenom u gornjoj polovici zaslužile najviše ocjene u usporedbi s drugim grudima.

'SVE ŠTO IMAŠ SU GRUDI' Njezine prirodne grudi nemaju konkurenciju: 'Toliko su velike da me mnogi zbog toga mrze'

Naime, kako bi prikupili podatke, sudionici su pregledali slike 25 ženskih grudi. Žene na fotografijama, prosječne dobi od 47 godina, imale su estetsku ili rekonstruktivnu operaciju dojki između 2009. i 2019. godine.

Anketnoj skupini od 1021 sudionika (52 posto su bile žene) prikazane su dvodimenzionalne fotografije grudi te je od njih zatraženo da procijene njihovu privlačnost.

- U ispitivanju velike i raznolike populacije, utvrđeno je da su grudi umjerene veličine s punijom gornjom polovicom imale veće rezultate privlačnosti - napisali su istraživači.

SALMA HAYEK Kritiziraju je zbog pokazivanja dubokog dekoltea, a ona tvrdi: Prirodne su i ne prestaju rasti...

Punoća gornjeg dijela odnosi se na volumen grudi iznad bradavica. Većina grudi dobila je ocjenu 2,5 od 5, ali prvih pet parova imalo je prosječnu ocjenu 3,1.

Razmak između bradavica također je bio uži, grudi su bile postavljene bliže jedna drugoj, a udaljenost od bradavice do pregiba ispod dojke bila je kraća. Također, prve dvije slike poredane na temelju privlačnosti nisu bile simetrične grudi.

Istraživači su također napomenuli da je korištenje fotografija moglo spriječiti sposobnost sudionika da pravilno ocijene određene aspekte grudi, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 05.06.2023.

    One meni lijepe vrlo rijetke!

  • jamesbond7777 05.06.2023.

    Meni nesto izmedu 2 i 3jke

  • strava i sex 05.06.2023.

    Svake su sise dobre bitno da se mogu lizat i po njima vrhnje istrest

Komentiraj...
Vidi sve komentare