To je to što me zanima!

SuperBlue četkica za zube sama se čisti i ubija 99.8% bakterija

SuperBlue četkica za zube Dylana Fealtmana prodire u najsitnije pukotine među zubima kako bi ih savršeno očistila, a zbog svog dugog vijeka smatra se i eko proizvodom
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Opraštanje je put do mirnijeg života sa sobom i drugima

SuperBlue četkica za zube dizajn je Dylana Fealtmana napravljena je tako da popuni sve one praznine koje druge ručne i električne četkice za zube ostave neoprane.

Osim toga ova je četkica, piše na službenoj stranici dizajnera, i 'eko friendly' jer smanjuje bacanje otpada zato što dugo traje, a što je još važnije, uz pomoć ugrađenog UV svjetla sama sebe i čisti. 

UBIJA STANICE RAKA 10 jako dobrih razloga zašto jesti cimet baš svaki dan

Ergonomska je ručka napravljena tako da se za izradu mogla upotrijebiti najmanja moguća količina materijala, a silikonske dlačice rađene su po najvišim standardima za maksimalnu higijenu.

Korisnici četkice mogu održavati čistima uz futrolu i njeno UV svjetlo, a futrola može služiti i kao torbica za putovanje prilikom kojeg se četkica sama čisti i puni.

PROMO 100kn odmah ili 200 za mjesec dana i što kašalj ima s tim

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Vage žele da se divite njihovom tijelu, Bik neće riječi već akciju

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ..D a r k w o o d.. 01.06.2020.

    Vidite li glupost u ovoj izjavi da čisti 99,8% bakterija??? To bi značilo da su vam USTA-ZUBI-STERILNI! Taman da grgljate varikinu nebi bilo 99% čisto u ustima, dakle ne pušite ovakve promo-laži!

Komentiraj...
Vidi sve komentare