To je to što me zanima!

Susjed se požalio porukom: Dok se seksaš glasaš se poput svinje

Susjed se požalio na njene zvukove koje 'proizvodi' u trenucima strasti porukom kojom je ostavio u ulazu, no ona mu nije 'ostala dužna' te je na Twitteru objavila što joj je napisao. Komentatori su imali razne ideje...
Vidi originalni članak

Seks bi trebao biti privatna stvar pojedinca, no u zgradama s tankim zidovima ponekad i intimne stvari postaju javne. Upravo je to slučaj žene koju je susjed pokušao posramiti zbog glasnog seksa.

POGLEDAJTE VIDEO: Ponuda u seks shopu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Korisnica Twittera objasnila je da je nakon strastvene noći s partnerom dobila ljutitu poruku jednog od susjeda koji ju je zamolio da prestane 'vrištati poput svinje', prenosi Mirror.

Britanka s nadimkom sharpbyname8 objavila je tu rukom pisanu poruku namijenjenu njoj, otkrivši da je isprva bila šokirana, no odlučila je to sve gledati s duhovite strane.

'Molim vas možete li prestati vrištati kao svinja dok se *ebete u kasne sate. Svima nam je muka od toga!' - stoji u njoj, a potpisana je sa 'susjedi'.

Odlučila mu je odgovoriti, napisavši 'Baš mi je žao, ja sam mislila da zvučim kao biljna esencija žene, ali očito nije tako'.

Otkako je objavljena na Twitteru, poruka je dobila više od 21 tisuću lajkova i 1100 proslijeđenih tweetova. Također su napisani brojni komentara ljudi koji je podržavaju.

Jedna je osoba rekla: "Barem susjed ima manire, to mu se mora priznati, rekao je 'molim vas'. 

ŠTO DA RADIM? Smršavila sam i to mi uništava brak: Seksa više uopće nema...

Drugi je komentirao: 'Jednom sam imao stan u kojem je susjed ispod mene redovito lupao drškom metlom po stropu kad bih se seksao. Pokušavao sam se šaliti na račun toga, no istina je da mi je zbilja kvario doživljaj.,

Dotična je žena koja je nazvana 'svinjom' kasnije priznala da se zbog te bilješke osjećalo 'nelagodno'.

- Koliko god se šalim s tim, sada sam itekako svjesna. I osjećam se nelagodno - napisala je. 

No, Twitteraši su je pokušali utješiti s porukama poput 'Ljubomorni susjedi su takva gnjavaža', na što je ona odgovorila: 'Oni misle da nisam čula njihovih 4 minute seksa u 21 sat u petak, jer meni seksa ne nedostaje i nisam ljubomorna'.

Treći je priznao da je i ranije imao sličnu situaciju sa susjedima i složio se da je to teško riješiti. Jedna je žena predložila kako se našaliti sa susjedima kojima smeta što se drugi seksaju tako da im se pošalje primjerak knjige 'Kama Sutra' da pokušaju i sami otkriti čari seksa.

POLOŽAJI ZA VRHUNCE To je poza koja ih zanima: Jarce majmun, Vagu senzualni lotus

 

 
Idi na 24sata

Komentari 90

  • catman22 22.01.2021.

    Luna Beam1 I Little TURD je hillbilly, očito.

  • ma zamisli ti to 21.01.2021.

    ciči

  • zaladilo 20.01.2021.

    A da joj prase nije kučni ljubimac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare