To je to što me zanima!

Susjedima koji se svađaju usred noći napisao urnebesnu poruku: 'A da meditirate ili se molite?'

'Ne živite sami u kolibi u brdima, kraj vas su ljudska bića koja vas lako mogu čuti i čiji mir narušavate', napisao je bijesni susjed bračnom paru u svojoj zgradi koji svojim nesuglasicama opterećuju i druge ljude
Vidi originalni članak

Iznerviran njihovim ponašanjem, susjed je paru u svojoj zgradi ostavio osobnu poruku, zamjerajući im 'nenormalno vrištanje i svađu koja je probudila cijelu zgradu'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlučivši dati im do znanja kako je njihovo ponašanje ne samo neprimjereno, već i luđačko, pozvao ih je na red i dao im nekoliko urnebesnih savjeta kako da se 'dovedu u red' i prestanu maltretirati druge. 

Ta je poruka, podijeljena na Redditu, postala viralni hit, a mnogi su je podržali rekavši kako ljudima koji nemaju osjećaja za druge i treba 'spustiti'.

Poruka je naslovljena 'ljudima koji su imali epsku svađu u ranim jutarnjim satima' - kako ne bi bilo zabune kome je namijenjena.

AMERIČKI PRISTUP Bijesna majka: Teta iz vrtića markerom mi je na bebu napisala da kupim pelene

'Za vašu informaciju, ne živite u drvenoj kolibi u brdima. Oko vas žive stvarna ljudska bića čije su uši par metara od vašeg stana i deračine i sve nas je probudila. Pretpostavljajući da ste odrasli ljudi, sljedeći put kad se budete osjećali slično i treba vam ispušni ventil... Meditirajte... Ili molite...Pojedite tortu... Samo nas nemojte sve ponovno buditi usred noći ili ćemo izvaditi vile i krenuti, vi povlaštena razmažena derišta...', stoji u poruci. 

Poruka završava sa salvom uvreda kao i porukom bezobzirnim susjedima da 'od*ebu'.

I dok neki na Redditu nisu podržali ovakav način komunikacije, većina je čestitala čovjeku koji je reagirao, jer upravo zbog šutnje bezobzirni ljudi rade što žele i uznemiravaju druge.

'Osim toga, život u zajednici podrazumijeva neke stvari, kao što je kućni red zgrade, ali i osnovni bonton', dodao je jedan komentator.

NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO Muška ispovijest: Psić nam je spektakularno promijenio seks

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 31.03.2021.

    policiju treba zvati i onda ce se smiriti  haha

  • eho_ 31.03.2021.

    Nije svatko raspoložen za život u gradu. Tako ni u ovim situacijama, biti ću slobodna reći kako ni građani oduševljeni "dovikivanjima" u stanu i to je ok. Kućni red. ;) Tko nije spreman poštovati pravila suživota u gradskoj sredini, ima pravo uzeti pinkl na ponkl, pa lijepo u šumicu i neka urla koliko god želi i može. Ima legitimno pravo 😅 ..dok ne naiđe kakav .." međed" 😋

  • samodanas 31.03.2021.

    Blažena kuća

Komentiraj...
Vidi sve komentare