To je to što me zanima!

Danas uz 24sata: Kuharica s najboljim receptima za Uskrs

U kuharici, koja izlazi u ponedjeljak 29. ožujka, saznajte kako pripremiti šunku u kruhu, ali i kako napraviti aromatični umak od hrena. Za glavno jelo donosimo recepte za ukusna pečenja
Vidi originalni članak

Najvažniji katolički blagdan, Uskrs, pred vratima je pa sve čitatelje u ponedjeljak darujemo super kuharicom s blagdanskim najukusnijim receptima.

U ovim finim receptima mogu uživati svi, a jednostavni su za pripremu. Donosimo najbolji recept za punjena jaja, koja su simbol ovoga blagdana. Osim nezaobilaznih jaja, na uskršnjem stolu sigurno će se naći i šunka. U kuharici saznajte kako pripremiti šunku u kruhu, ali i kako napraviti aromatični umak od hrena. Za glavno jelo donosimo recepte za ukusna pečenja.

Osim slasnih mesnih delicija, donosimo i recepte za morske. Pa tako saznajte kako pripremiti ukusnu riblju peku, hobotnicu pod pekom ili ukusne lignje u pećnici.

Za desert predlažemo laganu tortu od sira koju možete dekorirati u uskršnjem tonu, a savršena je i za početak proljeća. Oni koji obožavaju kremaste kolače, sigurno neće moći odoljeti čokoladnoj Pavlovoj torti s malinama. Donosimo i recepte za čokoladna jaja, jednostavne recepte za muffine i mnoge druge delicije koje će oduševiti baš svako nepce. Uživajte u ovim ukusnim jelima, dobar tek i sretan Uskrs.

Potražite je u tiskanom izdanju 24sata na svim kioscima! 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 28.03.2021.

    torte su zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare