To je to što me zanima!

Suzdržaniji tipovi imaju manje uspjeha kod suprotnog spola

Promiskuitetni muškarci češće se guraju u prvi plan što dovodi do toga da su u interakciji s više žena. Otvorenije žene više flertaju, što dovodi do više iskustva
Vidi originalni članak

Muškarci koji imaju želju za igricama i skloniji su neobaveznom seksu bolje sude o tome koliko su atraktivni nego oni koji preferiraju miran život, pokazala je studija na Sveučilištu Mainz. Slično tome, otvorenije žene puno bolje znaju koliko su zapravo privlačne drugima, piše LiveScience.

Promiskuitetni muškarci češće se guraju u prvi plan za razliku od sramežljivijih tipova, zbog čega više komuniciraju sa ženama i zato bolje razumiju što one zapravo žele. U međuvremenu, otvorenije žene više flertaju nego one koje su uvijek po strani, čime se povećava njihovo iskustvo s muškarcima.

- Osvješćivanje svoje privlačnosti drugima važno je kod osvajanja i spojeva - tvrdi voditelj istraživanja Mitja Back.

Osobnost ima veliki utjecaj na način na koji nas drugi ljudi procjenjuju, a istraživanje je pokazalo da su žene zapravo češće htjele vidjeti promiskuitetne muškarce, dok su suzdržaniji muškarci puno teže došli do drugog spoja. Ista je stvar bila i s otvorenijim ženama jer su ih u većini slučajeva muškarci željeli vidjeti opet.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • deshru 03.06.2011.

    sutrašnji naslov "tipovi koji nemaju kontrole, ali su suzdržani u iznošenju stavova, te imaju dlakava prsa i smeđe oči imaju više uspjeha kod suprotnog spola i tjekom sezone branja malina!"!

  • berislae2 02.06.2011.

    Jučer su stidljivi bili privlačniji,danas više ne...jel su to istrage vaše neke terenske suradnice od večeri do večeri,zavisno sa kakvim zabrije?Daj se odlučite,ali brzo idem večeras van pa da znam hoču li biti stidljiv ili ne...ajde nek se odluči bez toga sam nemočan,samo me vaši savjeti drže seksualno živim!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare