To je to što me zanima!

Svaka treća žena starija od 40 godina želi mlađeg ljubavnika

Gotovo 44 posto žena u mlađahnim muškarcima traže ozbiljnu vezu, a svaka četvrta želi romansu, ljubav i brak. Vezu sa starijom ženom najviše žele muškarci u 20-ima
Vidi originalni članak

Baš poput Madonne, Demi Moore i Jennifer Lopez, trećina Britanki priznaje da bi voljele biti s mlađim muškarcima, otkrilo je istraživanje njemačkog portala za upoznavanje Parship provedeno na 4500 samaca u 40-im i 50-im godinama života. 

Gotovo 38 posto žena u 50-ima želi mlađeg ljubavnika, a isto želi tek dva posto pripadnica ljepšeg spola u 20-ima, prenosi Daily Mail. Svaka četvrta žena priznaje da u mlađim ljubavnicima traže romansu, ljubav i brak. Gotovo 44 posto njih želi ozbiljnu vezu, a 13 posto Britanki u nekoliko godina mlađim partnerima traži novi početak nakon prekida veze ili braka. 

I muškarci razmišljaju slično. Tako oko 18 posto muškaraca onih mlađih od 40 godina traže atraktivnu stariju ženu, dok je prije pet godina isto željelo tek pet posto njih. Vezu sa starijom ženom želi 22 posto muškaraca u 30-ima, a najmanje oni u 60-ima, potvrdila je studija. 

- Najvjerojatniji razlog za takvo ponašanje je i bombardiranje vezama slavnih među kojima je velika razlika u godinama, ali i u traženju partnera preko interneta. Ako su fleksibilni u onome što traže u partneru, a u to ulaze i godine, imaju više šansi da pronađu partnera - objasnila je psihijatrica i stručnjakinja za veze dr. Victoria Lukats. 

Upoznavanje na internetu ohrabruje ljude da u vezi traže samo ono što je bitno, a za mnoge muškarce to je partnerica s kojom su kompatibilni, bez obzira na godine, dodala je. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • zdrawe 06.05.2012.

    recimo ovako,, starije zene zele mlade muskarce jer misle da svi npr 50-godisnjaci isti,,leze, piju pivo, gledaju tv, kartaju belu..tek kad se uvjere da to nije tocno,,zaboravljaju ove mladje,, no svejedno,,napravljeno je i nema kajanja..i onda se opet jave.. pa opet..

  • alladin_1 06.05.2012.

    mislim da je danas, kao prvo, zaista teško utvrditi nekome godine jer je mnoštvo curka predebelo i i već sada izgledaju k'o tete a gospođe u godinama vježbaju, žive zdravo i njeguju se. prema tome, istina je da ako naiđeš na nekoga tko ti je kompatibilan drži ga, ne daj ga, jer takve sitnice kao što su godine zaista nikome nisu bitne.

  • CarIgor 05.05.2012.

    osobno kada sam bio mlađi,najlipše mi je bilo biti sa starijim ženama,sada su mi privlačnije malo mlađe od mene...ne znam zašto je to tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare