To je to što me zanima!

Modne blogerice nosile reviju A. Dojčinović za stvarne žene

Trećeg dana Dove Fashion.hr-a svoje kreacije predstavilo je šest dizajnera. Sve revije s posljednjeg dana Dove Fashion.hr-a mogli ste pratiti uživo na portalu 24sata
Vidi originalni članak

Na trećoj večeri Dove Fashion.hr-a svoje kolekcije za jesen-zimu 2012./13. predstavili su Branka Donassy, IK Studio, eNVy Room, HERA by Robert Sever, Ivica Skoko i Dove by Aleksandra Dojčinović. Večer je otvorila Branka Donassy sa svojom avangardnom kolekcijom, a IK Studio Ivice Klarića predstavio je vrlo suvremenu mušku kolekciju. 

ENVy Room predstavio je ženstvene haljine cvjetnog uzorka, a reviju su im nosile Vedrana Linardić i Korana Gvozdić. Osim odjeće Robert Sever je pokazao svoju kolekciju torbica HERA by Sever koju je između ostalih nosila manekenka Anita Dujić. Ivica Skoko posljednje večeri modne manifestacje pokazao je svoju samostalnu kolekciju dok je prve večeri predstavio muško-žensku kolekciju koja je nastala u suradnji s Ivanom Popović. Svoje kreacije za DOVE by Aleksandra Dojčinović zadnja je pokazala dizajnerica čiju su reviju nosile modne blogerice. U ženstvenoj kolekciji za stvarne žene prevladavale su pastelne boje.

Sve kolekcije možete pregledati u našem specijalu Fashion Report. Detaljan izvještaj s prve večeri pročitajte OVDJE, a s druge večeri OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • TiaNemaPrezimena 25.03.2012.

    ja stvarno ne razumijem koji je vas problem dragi moji muskarci.. Toliko ste optereceni tim jbnim izgledom da je to strasno.. ali najgore od svega je to sto niste ni vi svi brad pittovi i deppovi.. fascinantni ste mi jednostavno i povrsni do bola.. bitno je da je cura utegnuta, a ako nema nista u glavi, nema veze, bar dobro izgleda..nema veze sto s njom ne mozes voditi smisleni razgovor.. bitne su guzice i sise.. (nemojte me shvatiti krivo ne mislim da su sve cure koje drze do sebe i dobro izgledaju suplje) stvar je u tome sto se fizicki izgled moze promijeniti ako se hoce, a ako si prazan u glavi i povrsan tu nema pomoci.. danas su svi toliko opsjednuti sa izgledom, dok se druge stvari ostavljaju postrani.. vama je vjerovatno jako zabavno vikati za punijim curama da su debele i sl. epitete i osjecate se sigurno vrlo mocnima i vaznima.. neznam zasto svi misle da imaju bogomdano pravo da vrijedjaju ljude na osnovu njihovog izgleda... zivi i pusti druge da zive u miru..

  • axlica 18.03.2012.

    isto kak mi je odvratno vidjet premršave kosturčiće, tako mi je grozno vidit i ovakve buce. to nije 'stvarna žena' nego debela žena. a super su mi ovi licemjeri, kad su anoreksičarke na slikama onda je fuj fuj al kad su vake onda ih brane ko ne znam šta. a i ta blogerica je očaj, makar aj treba imat hrabrosti oblačit se u bakinom ormaru.

  • pingli 18.03.2012.

    baš me zanima, kolike su cijene za ove odjevne komade, ak je već za stvarne žene! meni to s modnih revija nema veze sa stvarnošću ni cijenom, ni veličinom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare