To je to što me zanima!

Samo za mršavice: Lančić koji se nosi među ženskim bedrima

Radi se o nekoliko modela izrađenih od 18 karatnog zlata koji su prezentirani po cijeni od oko 1200 kuna. Ali, iza cijele priče krije se nešto drugo i nakit je nemoguće kupiti
Vidi originalni članak

Ovaj nakit žene jačih bedara ne bi mogle nositi već samo one koje imaju velik procijep među nogama tako da lančić ima prostora za ljuljanje. Dizajnirao ga je Soo Kyung Bae iz Singapura za tvrtku TGAP. Radi se o nekoliko modela izrađenih od 18 karatnog zlata po cijeni od oko 1200 kuna. Ipak, potencijalni kupci brzo će otkriti kako je na internet stranici tvrtke TGAP taj nakit nemoguće kupiti, odnosno ne postoji u prodaji. Zapravo, ako kliknu tamo gdje piše "Find out more about TGap Jewellery here" dolaze na novi link na kojem piše "Story behind TGAP jewellery (priča iza TGAP nakita)".

Tamo piše: "TGAP je izmišljena tvrtka koja prodaje naki dizajniran tako da popuni prazninu u bedrima. Ovo sve je pokrenuto kako bi se ukazalo na nerealne slike tijela koje se prezentiraju na društvenim medijima." Dizajner je ovim projektom želio upozoriti na sve rasprostranjeniji trend među mladim ženama - nezdravu mršavost u kojoj se, između ostalog, veličaju vrlo mršave noge i velik procijep među njima. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • crnalala 31.03.2016.

    citam i nevjerujem.....

  • dkmjnn 31.03.2016.

    Ljudskoj gluposti zbilja nema kraja!!!!!!

  • Britvaa 30.03.2016.

    Pa ovo sve luđe i luđe. Bože svašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare